ECOMpedia cauta un

Digital Marketing SuperHero

Ce este un Super Erou in Digital Marketing?

Un Specialist in Marketing Digital

care doreste sa

Scrie Articole de Specialitate

sa isi ajute colegii din comunitate, fiind platit pentru asta

De fapt nu cautam un singur specialist in marketing digital care sa aibe timp sa scrie articole de specialitate ci mai multi, nu avem un numar exact, dar nu e o treaba de un singur om. Super Eroii fac treaba buna impreuna, nu individual, ci in grup, in comunitate. 

Vei fi platit pentru munca depusa.

Ne dorim insa colaborarea cu oameni care au facut macar 10 campanii de adwords, 10 campanii de facebook ads, 10 campanii de pr digital, au facut 10 campanii de social media, au scris macar 10 articole de specialitate, au avut acces la 10 conturi de google analytics ale unor clienti din ecommerce unde au crescut profitul, au evaluat 10 landing page-uri dpdv al usability si poate au optimizat 10 site-uri dpdv al ratei de conversie... Aceste conditii nu se cumuleaza, oricare din aceste experiente minime te califica sa poti semna un articol pe ECOMpedia.

Glumim si nu prea cu cifra 10, ne dorim sa crestem o comunitate de agentii de digital in Romania cu abilitati comparabile cu cele de afara, am dori sa colaboram in mod deosebit, dar nu numai, cu Specialisti in Marketing Digital care lucreaza acum in Agentii de Digital.

Si un freelancer poate sa intre in echipa ECOMpedia daca are experienta si scrie articole bine documentate, bazandu-se pe experienta lui practica, de zi cu zi. Dorim sa punem umarul la cresterea Agentiilor de Digital din Romania, prin formarea Specialistilor de Marketing Digital, astfel incat clientii vostri sa primeasca cele mai bune sfaturi si sa aibe cele mai profitabile campanii. 


Vom selecta Specialisti de Marketing cu rezultate, care lucreaza in Agentii de Digital, care au potential sa ajute multi clienti, dar si Freelanceri care au un portofoliu de clienti in crestere.

Vom crea o echipa de autori care sa inspire Clientii si Agentiile de Digital din Romania. 

Vom inspira colegii de breasla sa fie mai buni, sa invete din proiectele noastre, sa dea ce au mai bun pentru Clientii lor.

Care sunt calitatile unui Super Erou in Digital Marketing

 • Nu renunta niciodata, indiferent de provocarile intampinate
 • Isi duc proiectul la bun sfarsit, au rezultate
 • Super Eroii sunt cei mai buni in ceea ce fac, au super abilitati de Marketing Digital
 • Urmaresc un scop clar si bine definit
 • Scopul unui Super Erou nu este sa fie perfect, ci sa se dezvolte permanent, fiind perfectibil
 • Scopul lor nu este sa primeasca aplauze, recunoastere. O vor primi necautand-o
 • Ei ii ajuta pe ceilalti sa devina mai buni
 • Super Eroii sunt buni cand lucreaza singuri, dar sunt exceptionali cand lucreaza in echipa
 • Calitatile lor nu vin doar din abilitati, ci mai ales emana din caracterul lor
 • ​Ei fac fapte marete si inspira prin asta

Care este modalitatea concreta de colaborare?

GhostWriter / Expert / Agentie

iar plata va fi explicata mai jos

+$$$ / ~$$ / -$$$

pe baza unui contract de colaborare

Toate cele 3 tipuri de colaborari vor fi facute pe baza unui contract clar, cu termeni bine definiti.

GhostWriter

Pentru cei care vor sa invete cel mai mult, pentru cei care vor sa ajute dar in acelasi timp sa ramana anonimi, exista o echipa de Specialisti in Marketing Digital la ECOMpedia care are multe idei de articole, multa experienta practica in desfasurarea de campanii digitale, in optimizarea lor, dar nu au timp sa scrie. Vei scrie tu articole de tip tutorial, vei afla tainele acestei meserii de la cei mai buni, te vei documenta serios, si echipa ECOMpedia actuala va semna aceste articole. 

Pentru asta vei fi platit, pentru timpul tau de cercetare, pentru ca ne asculti si pui intrebarile potrivite, pentru ca vom face impreuna o munca extraordinara. Ulterior te vom incuraja sa iti deschizi propria ta Agentie de Digital sau sa devii freelancer si te vom sustine. Mai mult decat banii pe care ii vei obtine ajutandu-ne sa ii ajutam pe altii, te vei dezvolta si vei avansa rapid in cariera ta de Specialist in Marketing Digital. 

Expert

Ca Expert in Marketing Digital vei avea o semnatura, care sa promoveze site-ul tau personal sau Agentia unde lucrezi.

Vei scrie articole pe baza propriei tale experiente cu clientii, te vom ajuta si noi sa il corectam, sa te directionam catre resurse de unde mai poti invata, iti vom da feedback pe propriile tale campanii daca le vei folosi ca studii de caz in articolele de pe ECOMpedia.

Vei fi platit pentru timpul tau si noi pentru timpul nostru. Daca vei face un articol excelent, bine documentat si util publicului de pe ECOMpedia fara implicarea noastra, a echipei actuale a ECOMpedia, atunci vei primi 100% remuneratia pe care am stabilit-o contractual. Daca ne vom implica si noi, sa corectam, sa te invatam, sa iti aratam cum se face Marketing Digital, vom reduce din suma platita proportional cu timpul alocat de noi. 

Te vom sustine sa explorezi noi tehnici de marketing, sa inveti mai bine ceea ce deja stii, si sa capeti clienti noi prin aceste articole. 

Agentie

Daca semnam un contract cu Agentia pe care o reprezinti vei avea cum sa te promovezi prin semnatura de la final, care in cazul acesta va contine si un link catre site-ul tau. Vei putea trimite potentiali clienti catre site-ul tau intr-un paragraf din articol daca vrei sa publici un advertorial scris corect, care sa ajute in primul rand. 

Vom avea grija ca articolele sa fie educationale si pragmatice - vom recompensa articolele care au la baza un studiu de caz al unei campanii reale - si sa aibe ca scop principal educarea pietei, caci ECOMpedia este un portal educational in primul rand. Daca articolele educationale devin de fapt advertoriale, mai putin bazate pe studii de caz, echipa noastra va decide acest lucru, atunci vom adauga inca o anexa in contract, cu rate card-ul nostru pentru publicitate online. 

Agentiile care s-au promovat pana acum prin ECOMpedia au un set de instrumente atipice fata de un site de publishing standard. Sunt multi colegi care au primit leaduri doar scriind pe ECOMpedia. Apreciem timpul petrecut pentru a documenta un articol serios, dar daca acel articol e scris in stilul "noi suntem cei mai buni" fara a dovedi si prin studii de caz acest lucru, prin cifre si fapte, atunci rate card-ul este singura solutie.

ECOMpedia este o rampa de lansare pentru multi specialisti in online si datorita traficului nisat lead-urile sunt deja calificate. Depinde doar de abilitatea voastra de a intelege ca numai oferind continut de calitate poti avea leaduri extraordinare, chiar numai printr-o simpla semnatura. Doar implicandu-te in comunitatea Magazinelor Online iti vei da seama de potentialul acestui site.

Agentiile ar trebui sa explice cat mai bine care sunt serviciile lor si cu ce garantii vin in intampinarea cererilor clientilor. Acest lucru ajuta ambele parti, iar ECOMpedia va promova acest tip de abordare. Exista in piata o lipsa totala de incredere in agentii, iar vina le apartine in totalitate, pentru ca nu stiu sa isi vanda serviciile, daramite serviciile si produsele clientului.


Ce teme vom aborda?

 • Categoriile si Tag-urile existente in site 
 • Grupul administrat de ECOMpedia de pe Facebook, numit Comert Electronic, este o sursa buna de inspiratie
 • Nivelul de intelegere a jargonului tehnic nu este intotdeauna foarte ridicat
 • Intrebarile sunt pragmatice si cu dorinta de a obtine rezultate imediate, articolele pot raspunde acestora

Cum scriem?

 • Pentru ca lipseste de multe ori o strategie coerenta pe marketing digital, este nevoie ca articolele sa confere o claritate in special pe strategie
 • Multi colegi de breasla vor sa invete cum sa faca singuri campanii de marketing. Partea de executie trebuie sa fie bine descrisa in articole, cu linkuri la documentatia instrumentelor corespunzatoare

ECOMpedia isi doreste sa formeze la fiecare Agentie de Digital cu care va colabora angajati cu abilitati tehnice extraordinare dar si sa ajute la partea de comunicare cu clientii finali, cei care sunt in acest moment userii ce viziteaza acest portal educational. Suntem deschisi la colaborare, vrem sa fim corecti, si stim ca piata de Servicii Digitale poate creste numai daca cei mai buni impartasesc mai departe cunostintele lor.  

ECOMpedia va sustine si va promova Agentiile de Digital ca si cale mai scurta de a ajuta cat mai multi clienti finali, in detrimentul articolelor care promoveaza "do it yourself".


Nu vom exclude acest tip de articole, dar vom incuraja articole semnate de Experti si Agentii care stiu sa comunice.  

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!

Despre ECOMpedia - totul despre ecommerce

Consultanta & Training-uri în E-Commerce, UX, Analytics, CRO și Marketing Online

ECOMpedia si-a propus sa ajute 10.000 de magazine online


ECOMpedia.ro este un site axat pe domeniile e-commerce si marketing online. Vizate sunt piața de e-commerce, business, marketing şi comunicare, usability și optimizarea conversiilor, dar și registrul tehnic, care are în vedere realizarea propriu-zisă a unui magazin online sau alegerea platformei de e-commerce.

Platforma reunește specialiști din domeniile vizate, persoane interesate de astfel de informații precum viitorii specialisti, antreprenori etc. Platforma își propune să furnizeze raspunsuri pentru toate intrebarile ce tin de comertul electronic. 

Pentru orice fel de intrebari si detalii organizatorice luati legatura cu: Liviu TALOI, senior consultant ECOMpedia, +4 0745 289 583, liviu.taloi@ECOMpedia.ro