Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Diddy a lansat o platforma e-commerce pentru antreprenorii de culoare

Sean „Diddy” Combs a lansat recent marketplace-ul e-commerce Empower Global, anunta vmagazine.com, pe care l-a creat in scopul de a evidentia produsele create de antreprenorii de culoare. Ideea a fost anuntata de rapper inca din 2021, cand acesta a transmis ca vrea sa sprijine prin aceasta initiativa afacerile conduse de afro-americani, sa le ofere acestora cat mai multe oportuntati si sa ajute intreaga comunitate de culoare.

Platforma empowerglobal.shop a fost creata de companiile TechSparq si ChatDesk (care sunt detinute de antreprenori afro-americani). Momentan, pe website-ul e-commerce se vand  peste 100 de produse (de la 70 de branduri – ca Buttah Skin, Cool Creative Clothing, Kultured Misfits, Gwen Beloti Jewelry sau Actively Black), din domenii ca infrumusetare, moda, arta si lifestyle.

In fiecare luna, pe marketplace-ul online Empower Global vor fi incluse afaceri noi, astfel incat sa se ajunga la 200 de branduri, pana la finalul acestui an. Pentru a creste accesibilitatea, platforma a semnat un partneriat cu UPS, care le ofera rate speciale de livrare.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply