Dezvoltator platforma ecommerce pentru un mall online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Suntem interesati de programatori / societati de dezvoltare cu experienta, din Bucuresti pentru platforma online mall. Va rog sa lasati reply cu contactul dvs.

Actualmente detin un magazin sustinut pe platforma PrestaShop insa doresc sa deschid un alt magazin tip comunitate care sa gazduiasca alte magazine/conturi . Fiecare membru sa poata deveni ulterior vanzator (contra unei taxe) care isi administreaza singur magazinul (politica de functionare, modalitati de plata, design, etc)

Tinand cont ca nu am o foarte mare experienta in domeniu, voi da referire la un alt site care mi-ar placea sa fie similar ca structura: www.artfire.com. Imi este necesara consultanta, firma specializata pentru dezvoltarea acestei platforme si pentru mentenanta. Deasemenea pentru SEO si alte modalitati de promovare online.

Bugetul este flexibil in functie de complexitatea proiectului. Astept oferte si va multumesc anticipat.

Deschis 0
Alegerea platformei Anunturi / Oferte Tehnic Realizare magazin online Solutii software conexe Diana Ciulei 9 ani 2 raspuns 1323 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Va pot ajuta pe zona de seo.
    Nu recomand prestashop fara o firma cu experienta in programarea sau reprogramarea unor module. Pe prestashop ma ocup de seo pentru edotec.ro.
    Va astept cu un emai la http://www.seoextendserv.ro/contact.html

  2. Recomandarea mea este-http://www.contentspeed.ro-experienta si profesionalism.

Lasă un răspuns

Browse