De ce stocuri am nevoie pentru un magazin online nou?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare.

Vreau să-mi deschid un magazin online în viitorul apropiat și ma gândeam sa încep cu 3 categorii și cam 2 – 3 produse per categorie. Problema este ca nu știu cât de mare sa fie stocul per produs și de asemenea sunt în foarte mari dubii de unde ar trebui sa ma aprovizionez ( ex China, dragonul rosu.. Etc). Nu am experienta pe importuri și nu îmi dau seama cum sa estimez cât m-ar costa sa fac stocul de pe alibaba. Orice sfat este apreciat. ?

Deschis 0
Alegerea nisei Organizare magazin online Planul de afaceri Alex Savulescu 4 ani 4 raspuns 1749 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

  1. Daca gasesti un furnizor serios si LEGAL la dragon, e ok. Din experienta proprie e dezastru sa incerci sa achizitionezi ceva LEGAL de acolo (pe domeniul meu). Gaseste o nisa si inveti in timp… am invatat multe de pe ecompedia, asa ca incerc sa ajut si eu. Atentie! si eu sunt la inceput.

  2. Buna,

    In functie de tipul magazinului pe care doresti sa il administrezi, poti lua haine din mai multe locuri.
    Cele mai multe magazine aleg sa fie de tip “outlet”. Daca vrei sa achitionezi haine en gros , Stock Romania este un depozit outlet care are mereu cele mai noi colectii de haine de firma la preturi mici.

    Succes!

  3. Salut. pentru început ia și tu câte 2 sau 3 produse din fiecare categorie ca să testezi piața punându-le pe site. Chiar dacă nu scoți profit încă de la primele produse, merită să studiezi piața in mod real. Apoi îți faci private label luând produse de pe Alibaba. Pentru început poți lua produse de pe AliExpress sau dintr-un magazin fizic din cartier – dacă găsești – important e să ai stoc și site activ. Cât despre aprovizionarea cu marfă… trebuie mult mai multe cunoștințe (vamă, facturare, transport, brand, proprietate intelectuală etc) Succes!!

Lasă un răspuns

Browse