Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

CVS Health: clientii online cheltuie de 2,4 ori mai mult decat cei din farmaciile fizice

Compania farmaceutica CVS Health si-a anuntat recent veniturile din Q1 2023 si a subliniat ca se va concentra in continuare pe engagement-ul digital, informeaza pymnts.com. Mai ales ca, in ianuarie-martie 2023, lantul american de farmacii a depasit 50 de milioane de clienti online unici. Asta a venit la pachet cu o crestere a vanzarilor e-commerce de 30% YoY in acest trimestru, pentru ca pe Internet clientii cheltuie de 24 ori mai multi bani decat in locatiile fizice, a explicat Karen Lynch (Presedinte si CEO CVS Health).

CVS Health are 9.600 de farmacii in Statele Unite si – in ultimele 18 luni – strategia urmarita de companie a implicat dezvoltarea unei platforme multipay si multichannel, dublata de un engagement crescut al consumatorilor. Pe masura ce medicamentele, suplimentele si produsele de infrumusetare vandute online au din ce in ce mai multi clienti, CVS Health isi optimizeaza strategia offline. Adica va inchide, in total, 300 de farmacii traditionale, in 2023 (si 900, pana in 2024).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply