Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Comunicat: Content Speed anunță deschiderea platformei online myblackfriday.ro

Black Friday nu trebuie să fie o vânătoare de oferte motiv pentru care ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, pune la dispoziția clienților platforma „My Black Friday” unde vor fi găzduite produse cu reduceri de până la 90 %. Așadar, pe data de 21 noiembrie 2014, la ora 00.01, se dă startul reducerilor importante cu produse de la magazine de renume în România precum IL Passo, Dressbox, Evohoreca, Diverta, Badabum, Zorile Store, Minifashion, Strada IT și multe altele.

Platforma este împărțită în patru categorii: electroIT, Fashion & beauty, Mom & baby și Hobby & DIY, iar ea devine un real ajutor pentru cei care vor să profite de Black Friday și să își investească banii în produse de care au nevoie. Pentru a beneficia de oferte, utilizatorii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.myblackfriday.ro și în felul acesta ei vor fi abonați la newsletter-ele tuturor companiilor participante, putându-se informa din timp cu privire la produsele comercializate, și vor beneficia de VIP Acces în platformă începând cu ora 23.00. Cu acest beneficiu își vor putea comanda din timp produsele care îi interesează.

În 2013, ContentSpeed a înregistrat 2,66 comenzi pe minut și în opt zile a ajuns la vânzări de două milioane de euro intermediate. Pentru Black Friday 2014, compania estimează că vânzările vor ajunge la aproximativ patru milioane de euro.

Despre ContentSpeed

Custom Software & Solution eCommerce Agency, ContentSpeed contribuie de peste 10 ani la dezvoltarea comerțului online atât pentru branduri mari, cât și pentru start-up-uri. În rândul celor peste 400 de magazine online dezvoltate se numără branduri cu renume precum Diverta, Chicco, Indesit, Ariston, Hotpoint, Austral, Dressbox, IL Passo, Panasonic, Federația Română de Fotbal.

Leave a reply