Cum negociem cu Fan Courier ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

De la ce numar de colete trimise/primite lunar putem negocia cu cei de la curier, si mai exact cu cei de la Fan Courier ? Ma refer la valori mai consistente, nu de ordinul 0.10 lei – 1 leu . Ce alte beneficii mai putem negocia cu ei, binenteles, avand un contract ? Imi puteti da exemple de la voi ( anonim daca nu doriti sa divulgati din casa) de colete trimise lunar/pret colet ?

Multumesc frumos

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Vali S. 7 ani 5 raspuns 7067 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Noi am reuşit să renegociem prețurile destul de repede, pe la 30 de colete pe lună pentru că nu mai trimitem cu ei. Dar contează mult şi greutatea coletelor, noi trimitem în medie pachete între 10-120 kg. Am obținut la momentul respectiv aprox 15% reducere față de prețul inițial.

  Pentru colete cu greutate mai mică presupun că este ok să începi negocierea pe la 100 de pachete/lună.

  Din păcate, noi am renunțat la ei din cauza pagubelor materiale. 2 colete cu valori de 1600, respectiv 300 de ron au fost avariate iremediabil la transport. Nu numai că nu au despăgubit sumele, dar nici nu se mai întoarce coletul mai valoros pentru a-l putea scoate din gestiune. Răspunsul lor este universal: colet ambalat necorespunzător, indiferent în ce formă îl expediezi.

  Poți încerca să lucrezi cu mai multe firme de curierat în paralel. Fiecare are avantajul ei: Nemo nu ia km suplimentaro, Fan face decontările foarte repede. Îți recomand şi Urgent Curier care, deşi are prețuri puțin mai mari, compensează prin grija față de pachetele trimise, noi nu am avut nicio problemă, nici cu produse din ceramică (sanitare mari-inclusiv căzi ajunse în stare perfectă), nici cu generatoare, centrale şi alte produse mari.

  Mult succes! 🙂

 2. In acesti 20 lei este inclus si tva ul si taxa de 4 lei pentru contul colector ?

 3. Multumesc frumos pentru raspuns. Intradevar sunt foarte multe variabile de care trebuie tinut cont. Va dau un exemplu, eu daca trimit un colet de 3 kg pretul este 20 lei + 5 Tva + 5 lei contul colector … Deci cu tot tacamul ar fi un 30 lei ! P.S : Sumele sunt putin rotunjite 🙂

 4. Absolut singura varianta care o vor lua in calcul cand iti fac o oferta este volumul. La un volum semnificativ poti ajunge la 10-12 lei ptr un colet de 1kg si ramburs in cont colector. Semnificativ ar insemna un 3000 colete pe luna.

 5. Cargus are preturi foarte bune chiar daca nu aveam un istoric semnificativ cu ei.Un colet de 2-3 kg in zonele de acoperire ajunge la 16-17 lei cu tva si ramburs in cont colector.
  Fan Courier sint prompti, virarea banilor in cont in maxim 2 zile, acoperire foarte buna, dar preturile sint mari(10 lei+tva, 1 kg).
  Nemo putin mai jos ca preturi, dar mai slabi la virarea banilor, livrare marfa.

Lasă un răspuns

Browse