Cum imi fac un magazin de piese auto fizic?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Bună ziua! Intenționez să deschid un magazin de piese auto prin comenzi de la furnizori, poate și un stoc micuț pentru început, într-un oraș de 30.000 de locuitori în județul Vaslui, cu spațiu în chirie, dar am nevoie de câteva sugestii.
1. Cum funcționează? (mecanism de funcționare)
2. Există un motor de căutare (aplicație) furnizori? Care?
3. Cum se caută o piesă pentru a nu face o comandă greșită? Recomandări programe, site-uri….
4. Ce program de gestiune, contabilitate primară îmi recomandați. În acest caz mai am nevoie de casă de marcat?
5. Ce tehnică necesită această activitate?
6. Doresc să fiu cel mai ieftin de pe piață, se poate câștiga doar din discount (eventual să mai pot lăsa ceva din el)? Rog recomandări de furnizori ieftini și cu discount bun.
7. Cam ce sumă ar trebui sa investesc(orientativ)?
De asemenea în același punct de lucru aș vrea să mai adaug asigurări RCA și încheieri contracte de vânzare – cumpărare auto.
Sper că am acoperit cu întrebările mele toate pasajele acestei activități, iar răspunsurile dumneavoastră vor folosi și altor cetățeni începători nedumeriți ca mine.
În speranța că mă va îndruma cineva,
Vă mulțumesc anticipat!

Deschis 1
Alegerea nisei Organizare magazin online Planul de afaceri Buhus Ionut 10 ani 3 raspuns 14138 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Sper sa afli parte din raspunsurile pe care le cauti, insa, nu te astepta ca aceasta comunitate sa-ti preia ricurile investitiei, si sa rezolve problemele ridicate de tine in intrebare.

  Nu uita ca aici discutam in principal de business-uri online,insa, linia de demarcatie intre o afacere online si una offline poate fi deseori foarte fina.. organizarea unui business e aproximativ identica si ceea ce ne deosebeste mai mult este acea particula = “online”.

  Este vorba in special de marketing online, tehnici de comunicare cu clientul in online, si probabil un dinamism mai ridicat in anumite momente (lucram cand putem cu stocul furnizorului). Insa si business-urile online se confrunta cu parte din intrebarile puse de tine.

  Am sa te rog sa citesti si aceste intrebari, s-ar putea sa mai gasesti niste raspunsuri utile pentru tine:
  https://ecompedia.ro/tag-uri/piese-auto

 2. Buna DL Catalin ,as dori si eu sa fiu informat daca se poate cu deschiderea unui magazin de piese auto ,dispun de 50.000 euro si 2 masini cu care as vrea sa distribui piesele. Daca v`as ruga sa imi dati si mie un mail cu detaliile care va stau la indemana pentru a face primii pasii cat mai corecti (o lista cu un minim de stoc si alte detalii care credeti ca sunt mai importante ) .Multumesc anticipat si o zi cat mai buna !! Mail – office.bussines@yahoo.com

 3. Pentru cei interesati, eu vand afacerea proprie, magazin online piese auto + firma la un pret avantajos. Ofer si know-how pentru continuarea afacerii si eventual pentru extinderea catre un magazin fizic, eu nu mai am timp sa ma ocup. Detalii la marioos88@gmail.com

Lasă un răspuns

Browse