Cum gasesc distribuitori / furnizori pentru o afacere online ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Va salut ! As vrea sa incep activitatea in mediul online cu un magazin bazat pe suplimente sportive / accesorii si imbracaminte sportiva . Nu consider ca am nevoie de angajati , ma pot ocupa eu de tot, si o contabila de restul.

As vrea sa incep cu numar de 70-80 produse pentru inceput , maxim 100 .

Cum imi recomandati sa procedez ? Sa imi fac un stoc de minim 10 bucati pentru fiecare produs si sa dau drumul sau ce oportunitati am ? Cum pot lua legatura direct cu furnizorii sau cum pot echizitiona marfa la un pret cat mai mic ?

Nu am experienta pe acest domeniu insa am oportunitate de promovare destul de importante : cunosc foarte multi antrenori personali , cativa youtube-ri cunoscuti pe acest domeniu , acces in 2 sali importante . Cred ca ma pot ajuta mult aceste lucruri mai ales la inceput . Vreau sa ofer cele mai bune produse , punctualitate si seriozitate maxima . Insa nu stiu exact cum pot proceda cu achizitionarea produselor , astept orige sugestie / sfat, parere .

Multumesc mult anticipat

Deschis 0
Alegerea nisei Contractele cu furnizorii Logistica Organizare magazin online Buga Marian Cristian 5 ani 7 raspuns 11589 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

  1. Depinde de locul unde vinzi produsele, în România sau la nivel modial?! Pentru început poți comanda de aici http://got.by/2f5so4 (poți chiar să salveri link-ul undeva ca să nu-l pierzi). Deoarece esti încă mic pe piață niciun producător nu te va lua în serios, dar de pe acest site poate cumpăra oricine, apoi să revinzi clienților tăi. Baftă!!!

  2. daca te succesti si vrei sa mergi pe directai de produse pentru casa, accesorii vin, rafturi vin, articole decorative din sticla, sunt diponibil Avem o gama variata de produse pe stoc, discounturi bune, feeduri pentru produse si lucram in sistem Droppings

  3. Incearca https://www.sourcify.com/ sau https://www.indiamart.com/ .

    Ideea e ca trebuie sa cauti calitate in produse, fa sourcing inclusiv pe Alibaba. Ia contact cu 20 de furnizori si dupa o sa iti dai seama cam unde se invarte cel mai bun raport calitate/pret (asta pentru accesorii si imbracaminte). Pentru suplimente poti gasi ceva pe Europa, e mai convenabil pentru ca poti face chiar si dropshipping daca merge bine livrarea.

Lasă un răspuns

Browse