Cum gasesc distribuitori / furnizori pentru o afacere online ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Va salut ! As vrea sa incep activitatea in mediul online cu un magazin bazat pe suplimente sportive / accesorii si imbracaminte sportiva . Nu consider ca am nevoie de angajati , ma pot ocupa eu de tot, si o contabila de restul.

As vrea sa incep cu numar de 70-80 produse pentru inceput , maxim 100 .

Cum imi recomandati sa procedez ? Sa imi fac un stoc de minim 10 bucati pentru fiecare produs si sa dau drumul sau ce oportunitati am ? Cum pot lua legatura direct cu furnizorii sau cum pot echizitiona marfa la un pret cat mai mic ?

Nu am experienta pe acest domeniu insa am oportunitate de promovare destul de importante : cunosc foarte multi antrenori personali , cativa youtube-ri cunoscuti pe acest domeniu , acces in 2 sali importante . Cred ca ma pot ajuta mult aceste lucruri mai ales la inceput . Vreau sa ofer cele mai bune produse , punctualitate si seriozitate maxima . Insa nu stiu exact cum pot proceda cu achizitionarea produselor , astept orige sugestie / sfat, parere .

Multumesc mult anticipat

Deschis 0
Alegerea nisei Contractele cu furnizorii Logistica Organizare magazin online Buga Marian Cristian 6 ani 7 raspuns 12188 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

  0
  2018-04-07T21:38:32+03:00

  Depinde de locul unde vinzi produsele, în România sau la nivel modial?! Pentru început poți comanda de aici http://got.by/2f5so4 (poți chiar să salveri link-ul undeva ca să nu-l pierzi). Deoarece esti încă mic pe piață niciun producător nu te va lua în serios, dar de pe acest site poate cumpăra oricine, apoi să revinzi clienților tăi. Baftă!!!

  0
  2018-05-18T20:16:37+03:00

  daca te succesti si vrei sa mergi pe directai de produse pentru casa, accesorii vin, rafturi vin, articole decorative din sticla, sunt diponibil Avem o gama variata de produse pe stoc, discounturi bune, feeduri pentru produse si lucram in sistem Droppings

 1. Incearca https://www.sourcify.com/ sau https://www.indiamart.com/ .

  Ideea e ca trebuie sa cauti calitate in produse, fa sourcing inclusiv pe Alibaba. Ia contact cu 20 de furnizori si dupa o sa iti dai seama cam unde se invarte cel mai bun raport calitate/pret (asta pentru accesorii si imbracaminte). Pentru suplimente poti gasi ceva pe Europa, e mai convenabil pentru ca poti face chiar si dropshipping daca merge bine livrarea.

Lasă un răspuns

Browse