Cum fac un magazin online gratis?

Intrebare

As dori sa imi creez un magazin online dar cu o adresa de pagina proprie – www.nume.ro, dar gratis daca se poate.

Topic deschis 0
Realizare magazin online Halca Ana 3 ani 11 raspunsuri 143 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 11 )

 1. Nu există magazin online gratis. Este o iluzie…

  Da, există platforme gratis, dar tot este necesar un timp de setare, de instalare, de publicare pentru produse, de un pic de SEO. Cu cât cunoști mai puțin despre aceste lucruri, cu atât costă mai mult – ca timp și ca greșeli făcute, care, desigur, sunt costisitoare (pentru că greșelile te costă!).

  Dacă îți asumi toate astea, deși există riscul să pierzi mult pe termen lung, poți alege din multitudinea de platforme open-source cu instalare facilă sau poți apela la un instalator de platformă de acest tip, care poate să facă o instalare cu o sumă modică.

  Așadar, nu există gratuitate când vrei să faci un magazin online. Există doar costuri pe termen scurt, costuri pe termen scurt, costuri de tip value, costuri exagerate, costuri corecte… costuri.

  Important e să evaluezi opțiunile și să alegi posibilitatea care te avantajează atât din punctul de vedere al prețului plătit, cât și al calității și din perspectiva unei utilizări pe termen lung a platformei pe care o alegi.

  Succes.

 2. Chiar gratis nu se poate.
  Poti insa cumpara domeniul (200 ron sau ceva de genul ) apoi te duci la shopmania, si iti faci un magazin gratis, dar cu limitare de 50 de produse.

 3. Buna ziua,

  Puteti folosi opencart pentru magazin online dar partea de domeniu .ro va costa 10 euro/an sau 45 de euro/viata.

 4. In primul rand, spune-ne despre tine…la ce te pricepi, cunosti vreo platforma?
  In al 2-lea rand, nimic nu mai este gratis.

 5. Va putem ajuta cu anumite conditii. Mai multe detalii pe office @ finepoint.ro

 6. Buna ziua,

  Va putem oferii o solutie gratuita dar in anumite conditii.

  Mai multe detalii pe office@activ-it.ro.

 7. Iti pot oferi solutia pentru un magazin online LA CHEIE gratis, inclusiv gazduirea. Este vorba de un parteneriat cu o comapnie internationala care iti ofera posibilitatea sa iti dezvolti afacerea in sistem drop-shipping. Livrarea produselor se face din stocul furnizorului, care are incheiate contracte cu Posta si Curierul Rapid. Tu te ocupi doar de promovare, marketing si relatia cu clientii.

  Daca vrei altceva, cred ca te-ar interesa pentru inceput cum obtii gazduire gratuita. Acum cativa ani am testat solutia asta >> https://www.000webhost.com/.

  Si mai este varianta cu ShopMania, daca ai produsele tale.

  Mult succes!

 8. Daca ai un buget decent pentru a intretine un magazin online si acest lucru inseamna mult mai mult decat sa pui niste poze de produse la vanzare eu iti pot oferi un magazin online in toata regula gratis.

 9. Cateva solutii gratis de gazduire magazin online exista. A mentionat cineva shopmania https://biz.shopmania.ro/plans Mai exista si Seliton http://seliton.ro/page/252/sunt-nou-in-comertul-online.html si Katapulta http://katapulta.ro/

  Daca doar testezi sunt niste solutii bune. Dar daca vrei sa iti faci magazin online serios va trebui sa aloci un buget corespunzator.

 10. Nu se putea spune mai bine!

 11. Gratis nu prea gasesti, doar daca iti achizitionezi un subdomeniu care este free pe care il pui pe o platforma open source ( opencart sau prestashop ). Vezi ca shopmania iti da un subdomeniu, dar poti pune gratis maxim 50 produse, tot ce este extra te va costa.
  Recomandarea mea: fa-ti un buget, apoi da drumul la un magazin online cat de cat bun.

Lasa un raspuns

Nu ai permisiuni pentru a vedea aceasta intrebare.