Răspunsuri ( 4 )

 1. Emil Moldovan
  0
  2013-10-23T13:57:25+03:00

  Multumesc pentru raspunsuri. Nu m-am exprimat eu suficient de clar. Cand am spus http://www.numedomeniu.ro/magazin ma refeream la un subfolder numit „magazin”, subfolder in care sa instalez magazinul, pe domeniul principal fiind dupa cum am spus blogul care aduce trafic. Deci intrebarea mai bine formulata este: care sunt diferentele intre o instalare pe subdomeniu si una in subfolder?

 2. Multumesc pentru raspunsuri. Nu m-am exprimat eu suficient de clar. Cand am spus http://www.numedomeniu.ro/magazin ma refeream la un subfolder numit „magazin”, subfolder in care sa instalez magazinul, pe domeniul principal fiind dupa cum am spus blogul care aduce trafic. Deci intrebarea mai bine formulata este: care sunt diferentele intre o instalare pe subdomeniu si una in subfolder?

 3. Nu conteaza, instalarea e la fel. Dpdv Seo, ai beneficia mai mult daca si blogul si magazinul ar fi pe același domeniu. Eu îți recomand http://www.blogulmeu.ro/magazinulmeu

  0
  2013-10-24T14:52:31+03:00

  depinde si ce nume are „blogulmeu.ro”, pentru ca daca este „mblogulmeucelmaifrumosicurat.com” atunci nu ti-as recomandat sa mai adaugi si un magazin, indiferent ca este folder sau subdomeniu:

  magazin.blogulmeucelmaifrumos.ro/electrocasnice/plite
  blogulmeucelmaifrumos.ro/magazin/electrocasnice/plite

  Cum sa-ti dau eu link natural? 🙂

  Dpdv seo, este simplu:

  magazin.blogulmeu.ro este site separat
  blogulmeu.ro/magazin este acelasi site.

  Daca blogulmeu.ro este ok dpdv seo, autoritatea se transfera si la magazin. Dar si ina cest caz este o discutie mai complexa. Blogul rankeaza pentru diverse cautari, google il vede relevant pentru un anumit content (nisa poate), etc. Cand adaugi produsele, se schimba complet atat categoria de site (din blog in magazin) cat si relevanta site-ului pentru nisa respectiva.

  Daca blogul nu este optimizat (links), as merge pe magazin.blogulmeu.ro

Lasă un răspuns

Browse