Cu ce firme de dezvoltare si de marketing aveti experiente bune si ce preturi sunt ok in Romania?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Bună ziua! Sunt în pregătirea lansării serviciilor firmei mele în public și aș avea câteva întrebări.
Una dintre activitățile principale ale firmei este realizarea de magazine online și aș vrea să cunosc mai bine concurența (prea multe firme ofera soluții de 99 euro și sunt normal suspicios). Nu vreau să fac reclamă aici (chiar nu știu dacă este permis).

1. Cu care firme de dezvoltare, întreținere și de marketing ați avut relații bune?
2. Cât considerați a fi un preț mediu ok în România pentru diferite servicii pentru firme mici și mijlocii? (vorbim despre social media marketing, dezvoltarea site-ului, întreținerea ei, ș.a.m.d.)

Mulțumesc foarte mult pentru răspunsurile dvs.!

Deschis 0
Anunturi / Oferte Marketing Anunturi / Oferte Tehnic Generalitati Realizare magazin online Cserei Zoltan 10 ani 3 raspuns 3969 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  0
  2015-01-15T19:45:09+02:00

  Salutare, eu de exemplu lucrez cu o firma din Cluj unde este un baiat care isi da foarte mult interesul pentru ce face. Sti bine marketing online..

 1. Salut,
  Eu fac asta de ceva timp, cam 7-8 ani (in Romania) si pot sa iti spun ca este o piata in continua crestere si ca preturile pot varia destul de mult.
  Firmele mici vor oferi sume mici, firmele mari sume mari pentru magazine, raportate la imaginea si nevoile lor si la importanta pe care o dau proiectului.
  Dupa mine a seta sume fixe pentru un magazin te face sa nu fii deschis la module specifice clientului. Altfel, ora de programare variaza intre 10 si 50 de EUR.
  De asemenea partea de comunicare si de consultanta in eCommerce si business in general sunt esentiale, mai ales ca e foarte posibil sa fie multe start-up-uri.

  0
  2015-01-21T21:04:26+02:00

  Eu lucrez inca de la inceput cu o agentie din din Constanta, http://www.Rocadia.com, atat pe partea de realizare a magazinului meu de filtre cat si pe partea de promovare, sunt foarte ok iar preturile sunt excelente.
  Au un serviciu foarte bun si util, si anume Social Media Management, mai precis administrarea imaginii sociale a magazinului meu, se ocupa de tot: copywriting, crearea si postarea mesajelor, ofertelor etc.
  Ca si costuri:
  Realizare magazin online: 300 euro
  Promovare (seo, facebook, marketing): 250 euro/luna

  Recomand.

Lasă un răspuns

Browse