Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

COVID-19: Neobility a lansat un serviciu de livrare pentru micile afaceri

Platforma autohtona Neobility anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea unui nou serviciu de livrare a comenzilor online: Neo.Delivery. Acesta este destinat comerciantilor din e-commerce si food, ofera livrari fara comision, cel mai avantajos tarif din piata si isi propune sa dea o mana de ajutor in contextul generat de pandemia COVID-19. Prima etapa vizeaza livrari la un cost fractionar pentru aproape 20 de comercianti din Capitala. Costul de utilizare este de 0 lei pentru clientul final, iar suma pe care o are comerciantul de achitat este de 1 leu/km.

Neo.Delivery ofera 2 tipuri de livrare: ultra-rapida (in maximum 30 de minute) sau normala (pana la 2 ore). Clientul final plateste la comerciant, poate urmari livrarea in timp real si este informat cand ii ajunge comanda, iar soferii inscrisi in aplicatie sunt platiti chiar si cand costul nu este acoperit de cursa. Serviciul lansat de Neobility dispune de o flota de cateva sute de masini, care sunt in permanenta in miscare in Bucuresti, primul oras in care serviciul va fi disponibil. Este vizata si extinderea catre alte orase, pentru urmatoarele saptamani, in raport cu cererea din partea comerciantilor locali.

„Prin intermediul platformei Neobility ne-am asumat dezvoltarea mobilitatii urbane, iar acum, in contextul creat de pandemia COVID-19, intelegem ca afacerile locale au nevoie de sustinere. De aceea, oferim sprijin esential in aceasta perioada: livrari rapide, la un cost fractionar. Stim si intelegem cat de important este pentru companiile autohtone sa poata livra catre clientii lor ceea ce produc, intr-un interval scurt. Propunerea noastra e noul transport in comun al bunurilor si face parte din scopul nostru de a sustine digitalizarea urbana si de a face viata in oras mai simpla, mai buna, in special in aceasta perioada de criza pe care cu totii o traversam”, explica Mihai Rotaru (foto, Fondator si CEO Neobility).

Echipa care a dezvoltat serviciul de delivery de la Neobility (start-up cu capital romanesc, fondat de Mihai Rotaru, fondator Clever Taxi) este formata din 12 persoane, care au lucrat intens in ultimele saptamani pentru a lansa acest produs. In 2019, startup-ul a primit o finantare de 600.000 € din partea fondului Early Game Ventures.

Leave a reply