Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Comunicat: Originals da startul celei mai explozive sesiuni de shopping

De Black Friday, Originals, cel mai mare retailer online de articole sportive din Romania, da startul celei mai explozive sesiuni de shopping!

Special pentru cei peste 80.000 de clienti unici, Originals organizeaza in acest an, pe 21 si 28 noiembrie, doua campanii explozive de reduceri, plus doua Black Weekend-uri cu super-promotii, in perioada 22-23 noiembrie si 29-30 noiembrie 2014. Campania Black Friday organizata in acest an de Originals va oferi clientilor sai produse de incaltaminte, imbracaminte si accesorii de la cele mai renumite branduri aflate in portofoliu – Nike, adidas, Puma, Le Coq Sportif, Ecko Unlimited, Reebok s.a. – cu reduceri de pana la 90%.

Ca in fiecare an, de Black Friday, Originals va oferi clientilor sai cele mai mari reduceri la sute de produse de brand, iar interesul foarte mare al acestora va face ca oferta disponibila sa se epuizeze foarte repede, testand rapiditatea si spiritul celor mai inspirate alegeri.

Serviciile Originals, cu care liderul de piata pe e-commerce din Romania si-a obisnuit deja clientii, vor fi, ca si pana acum, la inaltime, facand ca produsele comandate in timpul campaniei Black Friday si de Black Week-end-uri sa fie livrate in cel mai scurt timp clientilor! In plus, daca valoarea comenzilor este de 299 lei, acestia beneficiaza de transport gratuit!

Nu uitati, pe 21 si 28 noiembrie, dar si in Black Weekend-urile organizate pe 22-23 si 29-30 noiembrie 2014, Originals ofera clientiilor sai reduceri de pana la 90% si super-ponturi la sute de produse de la cele mai renumite branduri, cele mai bune servicii de livrare rapida si transport gratuit la comenzi de peste 299 lei!

Despre Originals

Originals este cel mai mare distribuitor online de articole sportive din Romania, cu peste 80.000 de clienti unici multumiti si peste 180.000 de produse de brand vandute si o experienta pe piata de profil din Romania de peste 8 ani. Magazinul on-line multibrand Originals ofera o gama variata de produse de brand – încaltaminte, articole vestimentare si accesorii – atat pentru barbați, cat si pentru femei și copii. Originals este distribuitor oficial pentru 28 de branduri de renume, dintre care pot fi mentionate: adidas, Nike, Puma, Converse, Vans si UGG Australia si unic distribuitor oficial, în Romania, pentru marcile: Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Sir Benni Miles, Zoo York.

Magazinul multibrand Originals a fost recunoscut si premiat ca Magazinul anului în on-line, în 2012, de catre Gala Premiilor e-Commerce, competitie la care au participat si alti distribuitori de articole sportive din Romania. De aceea, angajamentul în oferirea celor mai apreciate produse de brand si a celor mai bune servicii pentru clienti reprezinta misiunea Originals.

Leave a reply