Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Comunicat: Delazero, reduceri de 30% de Black Friday, pe toate site-urile din portofoliu

Delazero, companie românească de comerț electronic, care deține și operează 5 site-uri de comert electronic, a decis să participe la campania de Black Friday, în data de 28 noiembrie, cu reduceri de 30% pe toate site-urile din portofoliu: www.lamonzashop.ro, www.russellhobbs.ro, www.ottershop.ro, wwww.delonghi-store.roww.remington.ro, .

Produsele care se vor putea achiziționa cu reducerile respective sunt electronice și electrocasnice mici, încălțăminte și marochinărie, produse electronice de ingrijire a părului sau articole de voiaj, etc.

 

Campania va urmări o strategie unitară pe magazinele online deținute, cu reduceri de 30%, în data de 28 noiembrie. “Suntem conștienți că majoritatea magazinelor online și-a planificat și demarează campania de Black Friday în 21 noiembrie, noi am ales data de 28 intrucât aceasta este, de fapt, data care marchează această campanie. Faptul că mergem pe aproximativ acelasi nivel de discount a fost și un plan al nostru care s-a și potrivit cu inițiativa partenerilor, astfel incât am putut să construim o campanie de comunicare unitară”, a declarat Carmen Grigore, Managing Partner la Delazero.

Magazinele din portofoliul Delazero sunt magazine dedicate, construite pentru a respecta si urma coordonatele de imagine ale fiecăruia dintre brandurile reprezentate. Magazinele sunt certificate Trusted.ro, www.remington.ro a fost desemnat câștigător la categoria User’s Choice Award la Gala Premiilor E-commerce din 2012, iar www.ottershop.ro a câștigat premiul pentru Best online Fashion store, in cadrul aceleiași gale, in 2013. Delazero furnizează servicii integrate de comerț electronic, incluzând vânzare de produse pe lângă serviciile de creare, gestionare și dezvoltare site, marketing și promovare, comunicare de brand și social media.

“Este pentru prima oară când alegem să participăm concret la Black Friday; am avut și în anii precedenți campanii de reduceri în această perioadă, insă acest an marchează debutul nostru efectiv în această campanie. Am mobilizat întreaga echipă așă că vom fi activi 24 ore din 24, de la call center până la suport site-uri, marketing și logistică. Si în trecut am avut o creștere a numărului de comenzi in această perioadă, fără să fi participat concret la campanie, așa că anul acesta previzionăm o creștere a numărului vizitatorilor de 10 ori mai mare decât cel dintr-o zi obișnuită și vănzări intr-o zi cât într-o lună normală “ continuă reprezentantii Delazero.

Delazero este o companie românească cu expertiză în zona de e-commerce, ce are în derulare 5 proiecte de tip magazin on-line: www.lamonzashop.ro, www.russellhobbs.ro, www.ottershop.ro, www.remington.ro și www.delonghi-store.ro. Pentru fiecare dintre acestea, Delazero oferă servicii integrate de comert electronic, concept, gestionare si dezvoltare site, vanzare produse, marketing si promovare, comunicare de brand. Compania se află pe piată de mai bine de 6 ani, iar proiectele sale au fost premiate în cadrul evenimentelor de profil din piata romănească.

Pentru detalii suplimentare: Carmen Grigore, Carmen.grigore@delazero.com, Tel: 0729.035.054

 

Leave a reply