Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Comerciantii online Gomag au vandut de 1,6 miliarde RON, in 2023

In 2023, compania Gomag a depasit pragul de 4.000 de magazine online care isi vand produsele si serviciile utilizand platforma autohtona. Compania transmite, intr-un comunicat de presa, ca a inregistrat o crestere anuala de 35%. Vanzarile generate de comerciantii Gomag, pe tot parcursul anului 2023, au ajuns la 1,6 miliarde RON. In total, Gomag a avut vanzari de peste 3 milioane €.

Anul acesta, Gomag a lansat mai multe functionalitati si aplicatii, unele dintre cele mai importante fiind Gomag Link (functie de sincronizare furnizor- revanzator, care simplifica integrarea a doua sau mai multe magazine pe platforma) si Gomag Insights (instrument de marketing all-in-one, care inglobeaza functii de analiza si monitorizare trafic, harti de caldura, screen recordings, sondaje si funnel-uri de conversie, pentru intelegerea comportamentului utilizatorilor).

„De asemenea, in acest an am atins obiectivul de a crea noi oportunitati de networking si invatare pentru antreprenorii si membrii comunitatii noastre, prin organizarea de evenimente precum Gomag SUMMIT Bucuresti, seria Gomag MeetUp in Cluj, Timisoara si Iasi, evenimente virtuale precum Gomag LevelUp Summit sau Black Friday Summit si intalniri in cadrul parteneriatului nostru cu BT Stup”, transmit Cosmin Daraban si Aurelian Motica (foto, de la st. la dr., Fondatori Gomag).

In 2024, misiunea echipei Gomag va fi aceea de a ramane un pilon de sprijin in ecosistemul e-commerce romanesc si nu numai. Reprezentantii companiei estimeaza o crestere cel putin la fel de mare si pentru anul viitor, avand in vedere proiectele planificate. „Nu mai departe de finele anului avem in plan o noua lansare (ce a devenit publica deja, pentru o parte dintre clientii nostri) si care va permite comerciantilor sa isi simplifice modul in care ruleaza campanii de marketing. Pentru 2024 am planificat, de asemenea, cateva investitii strategice si potentiale achizitii, care sa completeze solutia e-commerce Gomag, precum si noi hub-uri pentru evenimentele fizice, in comunitatile de antreprenori, in tara, dar si peste granite”, spun cei doi.

Leave a reply