Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Comanzi online, ridici offline, cu serviciul PostaPanduri.ro

posta panduri

Din 15 iunie incoace, amatorii de cumparaturi online, curierii si comerciantii online pot beneficia de avantajele serviciului Click & Collect PostaPanduri.ro, pentru SmartLockers si Statii Postale, anunta wall-street.ro. Serviciul este un canal alternativ de livrare si gestiune a produselor comandate online: pe scurt, comanzi online, ridici offline (de la cel mai convenabil punct de ridicare prestabilit – oficii postale, spatii comerciale partenere, dulapuri inteligente a.k.a. pachetomate amplasate in cladiri de birouri si ansambluri rezidentiale).

Astfel, curierii si comercianti online, dar si administratorii unor cladiri sau detinatorii unui spatiu comercial pot deveni parteneri LivrariOnline si pot oferi livrare in retea clientilor lor, respectiv amplasa un pachetomat in cladirile lor. Pentru a inchiria un pachetomat, trebuie sa platesti 2 – 3 lei/celula si pentru livrare in pachetomat asigurata de firma, in Bucuresti, pretul ajunge la 7 – 10 lei/livrare in pachetomat. Timpul mediu de ridicare din pachetomat este de 24 ore de la momentul in care clientul primeste notificarea prin email & SMS-ul cu codul de ridicare.

Reprezentantii companiei LivrariOnline au lansat PostaPanduri.ro dupa ce a constatat ca livrarea la destinatar este cel mai costisitor segment din traseul parcurs de un colet de la expeditor la destinar si ca „peste 40% dintre destinatari doresc o estimare mult mai exacta a momentului in care ajunge curierul la usa, au tendinta de a contacta curierul pentru a se asigura ca livrarea se va efectua la o ora convenabila”. Solutia alternativa care rezolva aceste neplaceri si este mai ieftina decat livrarea la usa este PostaPanduri.ro.

Pachetomatele sunt de 2 tipuri – din PAL (care au un format compact cu un numar limitat de celule si sunt destinate spatiilor indoor) si metalice (care sunt modulare, permitand extinderea numarului de celule, pentru a satisface zonele cu o cerere mare si perioadele cu vanzari de varf in online). Ele concepute si produse de firma in Romania, cu tehnologia software cloud implementata in sistemul LivrariOnline.ro. Sistemul LivrariOnline prin facilitatile API permite comerciantilor si curierilor integrare cu site-urile lor, cu sistemul lor de management colete. Operatia de livrare in pachetomat a comenzilor online poate fi executata: direct de catre comercianti online; de curierii PostaPanduri.ro; de curierii parteneri LivrariOnline.ro.

Targetul nostru este ca pana la sfarsitul lunii octombrie sa instalam 50 de pachetomate in orasele Bucuresti si Ilfov, Brasov, Iasi, Constanta, Mangalia, Timisoara, Cluj, Sibiu, Galati, Braila, Oradea, Arad. Pana la finalul anului estimam sa ajungem la un numar de 80 de pachetomate. Momentan in proiectul pilot lucram cu un singur pachetomat amplasat in Sos. Panduri”, au transmis reprezentantii companiei. Sistemul nu este primul de acest fel in Romania (vezi EasyPost, despre care ECOMpedia.ro scria aici).

Leave a reply