Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Coletaria.ro: Black Friday si finalul de an dubleaza volumul de colete care intra in tara

Coletaria.ro anunta (intr-un comunicat de presa) ca estimeaza dublarea volumului de colete care vor intra in Romania din afara granitelor, la finalul lui 2020. Principalele motivele vor fi comenzile facute de romani in magazinele online transfrontaliere de Black Friday si pe durata lunii decembrie (care este perioada cu cele mai multe comenzi online din an). Totodata, si numarul de colete trimise de romani in strainatate a crescut semnificativ, iar Coletaria.ro estimeaza o crestere de 35% YoY a numarului acestor colete trimise, in reteaua proprie.

„Volumul coletelor din strainatate care intra in Romania va creste considerabil in perioada urmatoare. La fel ca si magazinele online din Romania, e-shop-urile din strainatate reusesc sa anticipeze foarte bine necesitatile consumatorilor romani si se adapteaza ca atare, venind in sprijinul clientilor. Estimam ca fiecare roman a facut, cel putin o data, o comanda din strainatate. De multe ori, fara sa stie ca magazinele online de la care a cumparat sunt din afara granitelor, acestea fiind foarte bine adaptate la specificul local”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro).

In acest context, Coletaria.ro (care face parte din grupul Packeta, care are cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est) anunta realizarea de noi parteneriate si inaugurarea de noi rute de transport. Cel mai nou parteneriat in acest sens este cel cu FedEx, care permite trimiterea de colete catre toate statele Americii de Nord (inclusiv Hawaii), intr-un timp record: doar 6 zile. Mai mult, acum pot fi trimise colete cu o greutate de pana la 10 kg. Datorita imbunatatirii proceselor si noilor depozite construite anul acesta in Europa, Coletaria.ro a accelerat livrarea catre Franta, cu transportatorul FR Colissimo, coletele fiind livrate in doar 5 zile dupa depunerea in sistem. Si operatiunile din Polonia si Grecia au fost imbunatatite, printr-un nou depozit, respectiv un nou parteneriat cu transportatorul Taxydromiki. In Romania, Coletaria.ro a stabilit un nou parteneriat cu Sameday, companie de curierat care livreaza in maximum 2 zile si la preturi care pornesc de la 20 lei + TVA.

Leave a reply