Colaborare cu nasu’ ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut,

Sunt o persoana care gandeste prea mult anumite decizii. Cred ca la toti ne e greu sa luam o decizie de frica necunoscutului. Asadar va prezint urmatoarea situatie:

Am un magazin online si vand destul de bine, ceea ce a atras atentia unui alt jucator din ecommerce. Acesta este un mall online vinde de toate (cum e walmark si ebay). Imi propune sa facem un feed de produse la ei pe site – adica sa-mi linkuiesc produsele cu platforma lor si sa se vanda produsul meu la ei pe site. Eu le voi face un discount la produse si ei vor pune un pret recomandat de mine.

Pro: ma gandesc ca este o modalitate de a-mi vinde produsele mai repede, ceea ce este un avantaj pentru mine. Cash flow-ul o sa fie totusi putin disturbat.

Cons: si aici apare necunoscuta de care mi-e teama si vreau parerile voastre in legatura cu ea.

S-ar putea peste 6 luni cand eu il ajut pe acest partener sa-si faca content atragator la pagina de categorie si avand un reach mai mare (fiindca are un buget de marketing mai mare) sa-mi ia fata pe segmentul respectiv. Adica sa-mi fure din viitorii clienti care sunt acum neatinsi de instrumentele mele de marketing.

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Alexandru Dochian 9 ani 4 raspuns 1029 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Dpv seo e relativ simplu: in feed le dai un content mai saracacios si lucrezi mai mult la pagina de categorii si subcategorii.
  Ideeal e ca feedul sa nu trimita exact valorile meta din site, ci sa le ia dintr-o versiune neoptimizata.

 2. Salut, Orice colaborare cu un Referral inseamna sa-ti faci singur concurenta. Acum depinde de posibilitatile tale. Daca tu crezi ca poti investi suficienti de multi bani in promovare si in SEO de calitate atunci eu iti propun sa mergi solidar. Dar daca bugetul nu este generos eu cred ca o astfel de colaborare cu Referrale poate fi benefica.
  Eu incerc sa lucrez cu toata lumea buna: Okazii, ShopMania, PracticMagazin, AllShop, ClubAfaceri etc. , si sunt multumit de rezultate. Inca nu am incercat cu Nasu’ sau Mercador, deoarece nu m-au raspuns inca la email-urile trimise, pt a vedea costurile. Dar daca adaosul comercial iti permite, eu iti recomand colaborarea.
  Succes!
  PS. Poti sa-mi spui la ce nivel se ridica comisionul Nasu’lui

 3. Salut,

  Mersi pentru pareri.

  Prin colaborare cu nasu’ ma refeream la un lider de piata:)

  Btw, colaborarea deja a inceput si o sa trag concluziile si eventual mai multe detalii pe acest thread:)

  Apropo de comision, eu le vand la un pret mai mic produsele respective, si le recomand un pret (le recomand prin contract:) sa nu le vanda mai ieftin decat le am eu pe website.

  O seara faina!

 4. Buna!
  Alexandru, acum sunt in aceeasi situatie cu tine si cautam raspunsuri. Ai ceva concluzii despre colaborarea ta dupa 2 ani jumate? Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Browse