Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Chinezii de la Didi Chuxing vor sa cumpere 19Pay

Didi ChuxingCompania chineza de ride-sharing Didi Chuxing (care este cea mai mare de acest tip din lume) vrea sa obtina o licenta de plata, motiv pentru care este interesata sa cumpere compania de plati online 19Pay, citim pe technode.com. Pentru aceata tranzactie, Didi ar plati 4,3  miliarde RMB (622 milioane $), spun surse apropiate. Compania fondata in 2012 permite deja plata prin serviciile WeChat Payment si AliPay (serviciul de plata al Alibaba).

Negocierile sunt in curs de desfasurare, mai spune sursa, Didi (care nu confirma informatia) urmand sa preia operatiunile 19Pay (companie fondata in 2010) in iulie sau august 2017. „Mobilitatea acopera o diversitate mare de scenarii de plata. Didi a pastrat dialogul cu partenerii din aceasta industrie. Continuam sa ne concentram pe principala noastra afacere, cea legata de transport si nu avem planuri legate de plati”, a transmis un purtator de cuvant al companiei.

In toamna anului trecut, Didi Chuxing cumpara divizia chineza a companiei Uber si modifica noua aplicatie de ride-sharing (a disparut optiunea de limba engleza, posibilitatea de a plati cu carduri de credit straine si de a o folosi in afara Chinei), impunandu-se si mai mult pe piata autohtona, in care se duce o lupta intensa intre companiile de ride-sharing.

Despre Monica PopescuEntry

Raspunde la aceasta intrebare