Ce furnizor/ pachet sa aleg pentru gazduirea unui blog cu o pagina ecommerce inclusa?
RaporteazaIntrebare
Please briefly explain why you feel this question should be reported .
Ce furnizor/ pachet de hosting sa aleg pentru gazduirea unui blog ce va contine in perspectiva si o sectiune de ecommerce cu cateva produse/ servicii oferite cu plata online.
Va multumesc,
Mihai Avramescu
Deschis
0
Contractele cu furnizorii
Realizare magazin online
Servere. Hosting
Solutii software conexe
11 ani
19 raspuns
6588 vizualizari
0
Răspunsuri ( 19 )
Mai precizez faptul ca blogul va fi construit folosind platforma WordPress.org.
Salut Mihai,
Si eu am un magazin online pe platforma wordpress/woocommerce si am ales hostingul de la hostway. Eu i-am ales la recomandarea unor prieteni si am vazut ca sunt gazduite la ei niste site-uri mari dar s-a intamplat intr-o zi sa nu imi mearga site-ul pentru cateva ore…
Eu folosesc Mxhost (care m-au dezamagit, nu mai recomand) chroot (n-am avut probleme, merge ok servereul) si am auzit de Simplenet ca sunt super baieți (sunt nișați pe hosting WordPress, deci te pot ajuta daca ai probleme cu configurarea pe parcurs)
La ora actuala cei mai tari la oferte si merg bine https://www.secureportal.biz/aff.php?aff=007
Eu detin magazin online din 2010,am cam 3000 de produse si folosesc Romarg.Va rog sa-mi spuneti daca sunt ok.Azi mi-a aparut o eroare de server pe webmaster tools.Multumesc !
Daca site-ul e in romana recomand un host de aici. Am avut 4 ani la Hostgator dar in ultimul timp nu mai mergea foarte bine. Am luat de la clausweb, pana acum sunt foarte multumit.
Multumesc. As vrea sa nu iau o decizie doar „din auzite”.
Mi-ar fi util un fel de top in domeniu, daca a facut cineva (cu o anumita notorietate/ credibilitate) un astfel de demers.
Toate cele bune.
Revenire.
Multumesc tuturor celor care mi-au dat sau imi vor da sfaturi sau sugestii, recomandari.
As vrea sa nu iau o decizie bazata doar pe “din auzite”.
Mi-ar fi util un fel de top in domeniu (eventual numai pentru hostingul localizat in Romania), daca a facut cineva (cu mai multa sau mai putina notorietate/ credibilitate) un astfel de demers.
Toate cele bune, tuturor.
Salut Alex.
Multumesc pentru informatii.
Pana la urma, recomandarea este mai mult de bine sau de mai putin bine, avand in vedere si raportul calitate/ pret?
Toate cele bune.
Multumesc, Andrei, imi sunt utile informatiile.
Mi se pare interesanta ideea cu hosting nisat WordPress de la Simplenet.
Toate cele bune.
Multumesc, Alex.
Ofertele par interesante. Am incercat sa vad cine sunt respectivii, dar nu am gasit date de contact sau mai multe detalii in acest sens.
Toate cele bune.
Multumesc, Andrei.
Deocamdata traficul mare este doar un deziderat, o speranta.
Desi prezentarea este atractiva, preturile pe care le-am gasit la Presslabs deocamdata nu sunt accesibile in cazul meu.
Toate cele bune.
Multumesc, George.
Oferta recomandata este interesanta.
Toate cele bune.
Domnule Dinu,
Ati putea sa-mi dati detalii despre varianta de hosting pe care o utilizati si privind perceptia dvs. privind serviciile Romarg?
Va multumesc.
Domnule George,
Mi se pare ca Hostgate pare mai convenabil decat Romarg ca pret. Daca ati avut site-ul altosaxtral.com la Romarg iar acum folositi Hostgate, cam care ar fi diferentele, in opinia dumneavoastra?
Va multumesc anticipat.
Toate cele bune.
Multumesc, Sorin.
Toate cele bune.
Multumesc, Daniel. Chiar daca site-ul pare mai simplu, ideea este de a gasi o solutie mai buna pe termen lung, pentru ca am vazut diferente destul de mari intre cele cateva oferte care mi-au fost sugerate, atat din punct de vedere tehnic cat si ca preturi.
Încearcă si recomand http://www.moreyou.ro nu fac reclama vreau sa îți dau o informație care sa nu te dezamăgească pe viitor . In fiecare zi lucrez cu ei sunt freelancer si am nevoie de Host Klumea instalare ajutor 24h din 24h prețuri pt toate buzunarele , i-l recomand in fiecare zi .
Pornesti de la o lista de site-uri sparte si generalizezi, ceea ce e total gresit. Cele mai multe servere de share-hosting stau mult mai bine la capitolul securitate decat un server virtual self-managed, indiferent de providerul de VPS. La fel, cele mai multe servere de share-hosting iti permit sa rulezi fara probleme WordPress sau orice alt CMS (ca sa nu mai zic de aplicatii de ecommerce, gen Magento). In plus, pe share-hosting ai o interfata de administrare inclusa (cPanel, Plesk) pe cand pe un server virtual trebuie sa platesti suplimentar licenta pentru asa ceva.
Niciun serviciu de share-hosting nu gazduieste site-uri porno – pentru asta exista furnizori specializati. Cea mai mare problema nu e asta ci furtul de parole de pe computerele nesecurizate ale utilizatorilor (care nu au niciun antivirus instalat sau au ceva slab). A doua mare problema o constituie site-urile sparte (din cauza plugin-urilor prost scrise sau a temelor sparte).