Ce companii de webdesign recomandati dpdv al conversiilor ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare. Caut o companie de webdesign care sa realizeze un magazin online ( sau de la care sa inchiriez o platforma online) cu conversii peste 1% si care chiar sa isi dea interesul ptr realizarea lor. Vreau sa stiu ce experiente ati avut cu diferite companii care v-au pus pe linia de plutire in comertul electronic. In momentul de fata am un magazin online cu aproximativ 300 de vizite pe zi ( ceva campanii seo la activ ) si rata de conversie de pana in 0.3% si tot ce gasesc sunt companii cu mana intinsa care zic dati banutu, semnati un contract cu clauze care nu va garanteaza nimic si vedem noi.

Vreau o companie de oameni implicati, care sa doreasca sa faca treaba,nu numai sa ia banutul si dupa sa o dea cotita.

Accept si oferte din partea companiilor, dar doar in perspectiva in care chiar vor sa faca ceva bun si sa se implice.

Deschis 0
Alegerea platformei Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Planul de afaceri Realizare magazin online Web Design David Mihai 9 ani 5 raspuns 1941 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Mi-e teamă că faci o confuzie între web development și marketing. E ca și cum ai vrea să cumperi o mașină de curse (website-ul performant) și ai cere producătorului să-ți garanteze că vei câștiga 1% din raliuri. Producătorul poate să-ți garanteze conformitatea cu specificațiile tehnice (de la 0 la 100 de km/oră în x secunde), dar ȘOFERUL (marketingul) este cel care ghidează bolidul.

  Sper ca răspunsul meu să fi făcut puțină lumină cu privire la ceea ce ai, de fapt, nevoie.

  Succes!

  0
  2015-08-31T23:20:52+03:00

  Da, am nevoie probabil si de ceea ce spuneti voi, dar ajungem din nou la intrebarea: unde gasesc astfel de persoane care sa ma ajute?

  andrei.radu-fotografii am, stocuri am, customer care e ok, sa zicem,ca preturi bat de multe ori si retailerii en gros cu zeci sau sute de lei…eu caut o companie care sa ma ajute sa imi prezint avantajele cat mai bine.

  Alina Voinea – siteul meu actual nici nu are module de upselling sau produse bundle…fac confuzie sau e nevoie de un upgrade?

  Daca tot mi-ati raspuns amandoi, o agentie de marketing BUNA mi-ati putea recomanda? Mersi.

 2. Deci din start nu e ok: ” Caut o companie de webdesign „.
  Am mai scris asta pe ecompedia:
  Firmele specializate pe webdesign „fac” un design placut pentru ochi, respectiv elemente de grafica si le aranjeaza cat mai frumos, dupa specificatiile clientului.
  Placut pentru ochi nu e sinonim cu placut pentru google, respectiv seo.
  Ori aici ai nevoie de o firma de seo care sa vada ce nu e conform cu specificatiile google si sa trimita eventual specificatii pentru firma de programare web, specificatii care au si ele un cost si sunt aprobate sau nu de client. Aici deja gasim firme de programare care efectiv nu pot integra acele specificatii penrtru ca platforma nu permite, ajungandu-se uneori la schimbarea platformei.
  Alta situatie: de multe ori categoriile/subcategoriile/brandurile nu au suficient text sau acesta e copy/paste de la altii, uneori nici macar suficiente produse (6-8 minim). Clientul nu apeleaza nici la firme specializate dar nici nu isi mareste singur acel text si totusi vrea top 10 cu acele categorii.
  Next: comunicare.
  Clientul nu se lauda, nu comunica pe site-urile de comunicate de presa sau macar pe propriul blog. Uneori o face, fara sa tina cont de seo si se minuneaza de ce a cazut brusc pe o anume expresie (penalizare).

  Concluzionand cat de cat: fie apelezi la o agentie care are toate aceste servicii incluse, fie cauti servicii externe specializate pe fiecare zona.

  0
  2015-09-02T14:05:32+03:00

  Vorbeste cu ContentSpeed.
  Stiu ca ei garanteaza conversiile prin contract

  0
  2016-07-26T23:09:55+03:00

  Buna! Postez cam tarziu dar as vrea sa iti recomand http://it-evolution.ro . Mi-au facut un magazin online foarte bine optimizat, in cateva luni am ajuns pe prima pagina cu cele mai cautate cuvinte cheie. Nu e firma mare, dar isi dau interesul si cu asta cred ca am spus tot.

Lasă un răspuns

Browse