Caut pe cineva sa se ocupe de mentenata si gazduire magazin online Opencart

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Detin un magazin online dezvoltat pe platforma opencart. Recent am avut surpiza neplacuta sa descopar ca fima care mi l-a facut a realizat un magazin care comercializeaza produse identice de la acelasi furnizor fara a avea bunul simt sa ma avertizeze si pe mine.

Consider ca subiectivismul in ceea ce priveste optimizarea s-a pierdut din start din moment ce face acelasi lucru pe ascuns si pentru un concurent identic. De asemennea nu cred ca e corect in momentul de fata sa aiba acces la toate datele si statisticile legate de site.
Nu mai spun ca vanzarile mele au scazut drastic in perioada ce coincide cu aparitia concurentei.

Doresc sa gasesc pe cineva care sa-mi gazduiasca site-ul si sa se ocupe de mentenanta in opencart. Eventual daca am putea colabora si pe partea SEO ar fi perfect pentru a nu mai apela la altcineva.

Sper sa am mai mult noroc de data asta.

Deschis 0
Anunturi / Oferte Tehnic Contractele cu furnizorii Realizare magazin online Situatii de criza Adrian Neagu 11 ani 5 raspuns 2344 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

  0
  2013-06-23T09:33:08+03:00

  Te-as ajuta eu, insa habarnam cu ce se mananca opencart.

  Legat de firma care ti-a facut magazinul virtual, am o intrebare: sa inteleg ca ei te-au sabotat pe tine pentru ca noul client sa aiba clienti? Sau pur si simplu i-au facut si lui SEO si tu ai scazut in SERP?

  In alta ordine de ideei, cand ai semnat contractul cu ei, daca ai semnat, nu era nimic scris in contract de confidentialitate?

  0
  2013-06-23T23:15:32+03:00

  Buna seara,
  Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebare.

  Andrei Georgescu : Iti voi trimite un email in curand

  @ Mircea : poate ca „sabotat” nu e cuvantul pe care m-as incumeta sa-l folosesc. Inca nu m-am confruntat cu ei si doresc sa o fac dupa ce ma asigur ca imi mut magazinul la altcineva. Ma deranjeaza faptul ca nu mai pot avea incredere in ei din moment ce am vazut un site care este o copie a celui pe care il am doar cu un alt template. Stiu ca cei care au site-ul concurent cu al meu sunt clientii principali ai administratorului meu si oarecum rude. Tu cam ce incredere ai mai avea in momentul in care vezi ca ti s-a injumatatit traficul si ai aflat din intamplare ca cel care are acces la toate informatiile legate de afacerea ta face acelasi lucru si pentru un prieten de-al lui? Poate ca sunt paranoic, poate ca e o chestie de conjunctura a pietei, dar ar fi fost corect sa-mi spuna consider eu.
  Ca sa-ti raspund la a doua intrebare – in contract nu era nimic stipulat de confidentialitate.

  @ Vlad – momentan prefer sa nu fac publice detaliile pe care le ceri. Te rog sa-mi lasi o adresa de mail daca se poate.

  0
  2013-06-24T14:10:56+03:00

  Salut,
  Incearca sa iei legatura cu furnizorul tau si discuta despre aceasta problema! Daca aveti o colaborare indelungata poate face ceva in aceasta situatie legat de preturi si discounturi!

  0
  2013-06-26T21:16:41+03:00

  Buna seara,

  Multumesc celor care mi-au oferit ajutorul cat si celor care mi-au dat un sfat.
  Momentan sunt in tratative cu o firma ce furnizeaza serviciile cerute da mine si se pare ca mai am putin si voi avea un nou start.

  O zi buna

  0
  2013-06-27T16:06:45+03:00

  Salut. Daca se poate sa ne spui si noua sau macar mie pe mail cum se numeste firma despre care este vorba, deoarece si eu lucrez cu o firma pe platforma opencart si sper sa nu fie aceeasi. ludu.valentin@yahoo.com

Lasă un răspuns

Browse