Castiga 1 bilet
la GPeC Summit 27-28 mai 2019
Ziua 1 - Conferinta & Expo - 99 EURO

Pentru a putea participa la tragerea la sorti pentru 1 bilet GRATUIT la ziua 1: Conferinta & Expo GPeC Summit 27-28 mai 2019 trebuie sa ai un cont activ pe ECOMpedia si sa faci 5 puncte in saptamana 14-20 mai, din raspunsuri (aprobate de moderatori) adresate colegilor din comunitatea de comert electronic (nu se considera punctele oferite cadou la cont nou) de pe acest site. 

Pe langa cele +5 puncte din raspunsuri oferite comunitatii pana in data de 20 mai ora 20:00, te rugam sa dai un share pe facebook la tine pe timeline cu un post despre GPeC Summit pe care il gasesti pe pagina de facebook GPeC (ex: aici, aici sau aici - sa fie despre Summit), sau poti face tu un post pe facebook in care sa spui de ce ai participa la acest eveniment si care sa contina URL-ul acesta https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

Dupa ce faci cele 5 puncte si postezi pe facebook despre GPeC Summit te poti inscrie pe lista celor ce vor participa la tragerea la sorti pentru 1 Bilet GRATUIT la ziua 1: Conferinta & Expo, pana in data de 20.05.2019 ora 20:00. Atunci facem tragerea la sorti pentru a avea timp sa comunicam colegilor de la GPeC numele castigatorului si alte detalii organizatorice. 

Va invitam la 9 ore de continut E-Commerce si Digital Marketing practic
cu cei mai cunoscuti experti internationali si romani

Te poti dezabona oricand de la stirile ECOMpedia sau de la orice forma de comunicare cu acest site.  Poti oricand sa iti stergi contul de pe ECOMpedia sau sa ne spui noua sa facem acest lucru si poti sa citesti in continuare intrebarile si raspunsurile lor fara sa ai cont pe site. La fel poti sa dau "unlike" la paginile de facebook ECOMpedia sau ale partenerilor sai daca nu iti folosesc informatiile oferite acolo. ECOMpedia face eforturi sa pastreze comunicarea cat mai relevanta pentru fiecare abonat si respecta decizia fiecaruia de a se dezabona. Nu oferim datele personale altor companii decat daca mentionam acest lucru expres in mecanismul de campanie sau in alte documente oficiale de pe site precum Termeni si Conditii.