Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Carrefour cumpara 17% din site-ul Showroomprivé.com

showroomprive

Retailerul alimentar francez Carrefour va plati 79 de milioane € pe 17% din actiunile site-ului de fashion Showroomprivé.com (al doilea cel mai mare site de vanzari private, unde accesul e permit doar membrilor, din Europa), informeaza site-ul markets.businessinsider.com.

Cu 13,5 € pe bucata, actiunile vor fi cumparate de la compania Conforama (care vinde mobila si care este o subsidiara a grupului Steinhoff). Dupa semnarea acestui parteneriat strategic, 16,86% din capitalul retailerul online de imbracaminte francez si 13,67% din drepturile de vot legate de acesta vor fi detinute de Carrefour, iar Conforama se va retrage din afacere.

Parteneriatul are drept scop accelerarea strategiei digitale ale companiei Carrefour, a explicat CEO-ul Alexandre Bompard. „In plus, permite companiei Carrefour sa intre pe piata online privata si sa isi imbunatateasca oferta. Sunt convins de calitatea managementului Showroomprivé si de potentialul mare rezultat in urma cooperarii operationale dintre grupurile noastre”.

Carrefour detine peste 12.000 de magazine si site-uri e-commerce in 30 de tari din intreaga lume. Are peste 384.000 de angajati si, in 2016, a avut vanzari de 103,7 miliarde €. Zilnic, 13 milioane de clienti din intreaga lume cumpara de la Carrefour.

Leave a reply