Care e profitul intr-un magazin online de imbracaminte copii?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut, poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns.

Eu de curand mi-am deschis un srl pentru un magazin online. 

Eu m-am gandit la aceasta afacere ca hainele de copii sunt cautate si sunt foarte scumpe, asa ca eu vreau sa aduc pe piata ceva pentru toate buzunarele si calitate. In nici un caz ce mai este si la colt de strada.

Acum urmeaza sa comand produsele si sa inchiriez o platforma e-commerce (am ajuns la concluzia ca ar fi cel mai ok asa) si din pacate de apropriati imi spun ca nu iti iasa mare lucru profit, daca vinzi doar pe firma, doar cu firma, asa sa fie?

Mersi!

Deschis 0
Alegerea nisei Organizare magazin online Planul de afaceri Lore 6 ani 2 raspuns 2529 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Depinde foarte mult de ce adaos comercial iti permiti sa adaugi ca sa fii ok cu cheltuielile.

  E adevarat ca exista costuri suplimentare ca persoana juridica, dar atfel nu ai dreptul legal de a vinde, doar la negru, ceea ce nu e ok.

  Conteaza mult sa iti faci o strategie de pret care sa fie bine gandita. Daca vrei sa te documentezi mai mult despre cum sa construiesti un pret, citeste cartea Priceless: http://amzn.to/2BXbgIZ

  0
  2019-04-06T00:33:49+03:00

  Salut!

  Cred ca intai ar trebui sa investesti intr-o strategie pe termen mediu si lung al business-ului tau, multa lume isi da seama ca hainele pentru copii sunt o nisa buna, dar nu stiu sa-i identifice cerintele exacte.
  Nu cred ca strategia ta ar trebui sa plece de la „ce profit pot face cu magazinul online”, ci mai degraba ce oferi ca produs si servicii clientilor tai fata de ceilalti. In felul acesta profitul va fi rezultatul logic si firesc al strategiei tale. Incearca sa-ti cunosti foarte bine clientii ca sa le poti oferi exact ce nu gasesc ei in alta parte – nu m-as restrange doar la un produs pentru toate buzunarele si de calitate cum spui tu, ci sa vezi mult mai larg.

Lasă un răspuns

Browse