Calcul transport pentru clientii care comanda de pe un site de la 3 furnizori diferiti, din locatii diferite? Clientul nu stie ca sunt 3 furnizori diferiti.

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

As avea nevoie de putin ajutor – urmeaza sa lansez destul de rapid un magazin online, dar acum sunt la faza la care mi-am pus intrebarea si pentru care nu gasesc inca un raspus avantajos din toate punctele de vedere ca sa-l implementez pe site. Am omis la inceput acest aspect.

Eu pe site vreau ca un client care vrea sa cumpere sa stie din start cat il costa transportul, dar eu lucrez cu 30 de furnizori in sistem dropshipping. Intrebarea mea este: daca am un client care comanda de la 3 furnizori de exemplu din (Oradea, Miercurea Ciuc, Timisoara) si vreau sa trimit coletul la clientul din Constanta, care este calea cea mai ieftina privind costul de transport? Logic nu pot trimite la client 3 colete cu 3 seturi de documente si sa plateasca 3 note de transport. Alta varianta e sa le strang la mine si sa trimit un singur colet, dar 4 note de transport trebuie sa platesc. Cum as putea sa implementez pe site acest circuit ca un client sa vada costul de transport? Cum fac ca sa strang produsele fara sa platesc 4 note de transport, nici eu si nici clientul? Nu am gasit firma de curierat care sa ma ajute cu aceasta dilema.
Multumesc,

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Logistica Organizare magazin online Planul de afaceri Gabriela Ciocan 9 ani 3 raspuns 1420 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  1. Salut, este o situatie ciudata si fi sigur ca clientul nu va accepta costuri triple de transport, dupa parerea mea singura solutie sa aduni la tine produsele si apoi trimiti coletul, asta implica desigur calcule atente legate de transport, pret produs pe sait si negocieri puternice cu curierii. Succes !!

  2. Problema ta am intalnit-o si eu si cel mai probabil multi altii care au fost candva la inceput de drum. Cel putin pe piata din Romania nu stiu sa existe vreo solutie din partea curierilor pentru ceea ce ai nevoie. Solutionarea problemei ar fi, dupa parerea mea, crearea stocului propriu.

    Daca sunt alte persoane care au reusit sa rezolve problema mentionata de tine, ii rugam sa posteze.
    Succes!

Lasă un răspuns

Browse