Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Bulgaria cheama profesionistii la eCommCongress (8-9 aprilie)

eCommCongress-congress-day

400 de profesionisti in e-commerce sunt asteptati la Sofia, in perioada 8-9 aprilie, la a doua editie a eCommCongress, cel mai mare eveniment de e-commerce din tara vecina. ECommCongress va avea loc la Sofia si cele doua zile vor include o expozitie gratuita, conferinte si workshop-uri (la care se participa contra cost – 129 de euro pentru toate activitatile), sustinute de 18 profesionisti in domeniu, care isi vor imparti cunostintele si experienta cu participantii: este vorba despre reprezentanti din 6 tari diferite, de la companii ca Google, Ecommera, Strands, ReEngager, Kick-Tip si nu numai.

In cadrul congresului, vor fi discutate subiecte ca: marketing-ul digital in domeniul e-commerce (e-mail, Facebook, Adwords, SEO), personalizarea experientei clientului, cifre despre comertul online in Uniunea Europeana, e-commerce-ul pe dispozitive mobile. Ziua dedicata workshop-urilor va ajuta proprietarii de magazine online, cu 6 studii de caz si exemple legate de copywriting, loialitatea clientului, logistica si livrare.

Va puteti cumpara biletul acum, cu o reducere de 10%, folosind codul promotional „ECOMpedia”, care este valabil pentru primele 10 inregistrari, pana pe 31 martie.

Raspunde la aceasta intrebare