Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Bulgaria cheama profesionistii la eCommCongress (8-9 aprilie)

eCommCongress-congress-day

400 de profesionisti e-commerce sunt asteptati la Sofia, in perioada 8-9 aprilie, la a doua editie a eCommCongress, cel mai mare eveniment de e-commerce din tara vecina. ECommCongress va avea loc la Sofia si cele doua zile vor include o expozitie gratuita, conferinte si workshop-uri (la care se participa contra cost – 129 de euro pentru toate activitatile), sustinute de 18 profesionisti in domeniu, care isi vor imparti cunostintele si experienta cu participantii: este vorba despre reprezentanti din 6 tari diferite, de la companii ca Google, Ecommera, Strands, ReEngager, Kick-Tip si nu numai.

In cadrul congresului, vor fi discutate subiecte ca: marketing-ul digital in domeniul e-commerce (e-mail, Facebook, Adwords, SEO), personalizarea experientei clientului, cifre despre comertul online in Uniunea Europeana, e-commerce-ul pe dispozitive mobile. Ziua dedicata workshop-urilor va ajuta proprietarii de magazine online, cu 6 studii de caz si exemple legate de copywriting, loialitatea clientului, logistica si livrare.

Va puteti cumpara biletul acum, cu o reducere de 10%, folosind codul promotional „ECOMpedia”, care este valabil pentru primele 10 inregistrari, pana pe 31 martie.

Leave a reply