Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bulgaria cheama profesionistii la eCommCongress (8-9 aprilie)

eCommCongress-congress-day

400 de profesionisti e-commerce sunt asteptati la Sofia, in perioada 8-9 aprilie, la a doua editie a eCommCongress, cel mai mare eveniment de e-commerce din tara vecina. ECommCongress va avea loc la Sofia si cele doua zile vor include o expozitie gratuita, conferinte si workshop-uri (la care se participa contra cost – 129 de euro pentru toate activitatile), sustinute de 18 profesionisti in domeniu, care isi vor imparti cunostintele si experienta cu participantii: este vorba despre reprezentanti din 6 tari diferite, de la companii ca Google, Ecommera, Strands, ReEngager, Kick-Tip si nu numai.

In cadrul congresului, vor fi discutate subiecte ca: marketing-ul digital in domeniul e-commerce (e-mail, Facebook, Adwords, SEO), personalizarea experientei clientului, cifre despre comertul online in Uniunea Europeana, e-commerce-ul pe dispozitive mobile. Ziua dedicata workshop-urilor va ajuta proprietarii de magazine online, cu 6 studii de caz si exemple legate de copywriting, loialitatea clientului, logistica si livrare.

Va puteti cumpara biletul acum, cu o reducere de 10%, folosind codul promotional „ECOMpedia”, care este valabil pentru primele 10 inregistrari, pana pe 31 martie.

Leave a reply