Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bacania online FreshDirect se extinde, ajutata de 189 milioane $

freshdirecttruck

Retailer-ul online de alimente new yorkez FreshDirect (lansat in 2002), care livreaza alimente acasa si la birou in zonele New York, Delaware si Philadelphia, a obtinut o finantare de 189 milioane $, menita sa ii permita extinderea pe noi piete, scrie reuters.com. Banii au venit de la investitorii J.P. Morgan Asset Management, W Capital si AARP Innovation Fund. Larry Unrein si Ashmi Mehrotra, directori in cadrul J.P. Morgan Asset Management, se vor alatura consiliului director al FreshDirect, ca urmare a investitiei. FreshDirect se declara profitabila din 2010 incoace, avand vanzari de 600 de milioane $ pe an.

Compania a demarat recent, in Brooklyn, un serviciu de livrare in mai putin de 1 ora: FoodKick (clientii pot comanda mancare, alcool si alte produse). Iar acum, cu banii nou-intrati in conturi, FreshDirect se poate extinde in noi teritorii, luptand cu competitorii: companii ca Plated si Blue Apron (care livreaza ingrediente preparate pentru feluri de mancare, cu instructiuni pentru gatire), InstaCart (care le permite clientilor sa comande produse acasa, direct de la supermakert-ul local) si gigantul Amazon (care a introdus AmazonFresh inca din 2007 si care acum livreaza alimente in New York, Baltimore, Washington, San Francisco, San Diego, Philadelphia, Los Angeles si Boston).

Leave a reply