Ati folosi o aplicatie de personalizare cadouri pe mobil?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Sunt in faza de dezvoltare a unui magazin online de cadouri personalizate. Am gasit o solutie in flash care din pacate nu merge pe android.

Personalizati cadouri de pe telefonul mobil? Credeti ca e util?

Cum vi se pare aplicatia http://www.bubizaurus.ro/index.php?route=studio/home&product_id=52 ?

Deschis 0
Realizare magazin online Solutii software conexe Loredana Andreea 10 ani 1 raspuns 1571 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  0
  2014-05-23T07:29:24+03:00

  Buna Loredana,

  1) „Personalizati cadouri de pe telefonul mobil” pare o nisa foarte cool. Te sfatuiesc sa validezi interesul cu privire la aceasta nisa inainte sa investesti bani in creearea unei afaceri in jurul ei. Cautari de cuinte cheie, statistici international, research manual pe retele social sa vezi interesul in asa ceva, etc….
  Daca nu gasesti informatii in Romania, poti verifica interesul celor din afara spre astfel de aplicatii (vezi http://teespring.com/) si poti extrapola estimativ la piata din romania.

  2) Din punct de vedere tehnologic, te-as sfatui sa faci un site „normal” (citeste … orice platforma de shopping cart pe care o consideri adecvata) si sa folosesti configuratorul ca o aplicatie flash care este inclusa in pagina de produs generala. Poti folosi si un simplu link pe pagina de produs care sa iti deschida configuratorul)
  Motivul este simplu – flash nu este o tehnologie foarte iubita de motoarele de cautare si risti sa nu te poti baza prea mult pe traficul organic. In schimb, o pagina normala, cu un configurator Flash inclus, vor da posibilitatea (prin textul si codul html din jurul aplicatiei) motoarelor de cautare sa inteleaga despre ce vorbeste pagina ta si sa o afiseze in motoarele de cautare.
  Pentru Android si iOS – te sfatuiesc sa construiesti aplicatii specifice cu foarte multe modele pre-definite. Chiar daca gasesti o solutie viabila, dpdv utilizator este foarte greu sa configurezi un design de tricou pe un ecran de 3.5″ (iPhone) sau chiar mai mare.

  3)Aplicatia pare OK, un pic prea complexa la prima vedere pentru gustul meu personal. O poti compara cu siteuri de top in domeniu (http://teespring.com/) pentru a vedea diferentele si setarile initiale.

  Sper sa te ajute.
  E.

Lasă un răspuns

Browse