Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Artezania.ro vrea sa ajunga la 20% cota din piata de aranjamente florale, in 2 ani

Floraria online Artezania.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca isi propune sa ajunga la o cota de 20% din piata de aranjamente florale, in urmatorii 2 ani, concentrandu-si eforturile pe investitiile in site-ul e-cmomerce, produse, livrari online si pe inaugurarea de noi florarii, la nivel national. Oferta Artezania este diversificata: aranjamente realizate manual din flori din sapun, licheni decorativi, flori criogenate. Compania ofera serviciul de personalizare a produselor, pentru a oferi mixul potrivit de la rustic la modern, de la traditional la casual.

Fondatorii Alina si Catalin Neacsu au lansat site-ul de aranjamente florale Artezania.ro in iunie 2021, deschizand apoi o florarie fizice in Mangalia, in urma unei investitii de 15.000 € (care a presupus achizitia de materiale prime, produse publicitare, mobilier, dezvoltare site). Aceasta prima florarie din reteaua Artezania este localizata pe Str. Matei Basarab, nr. 33, are o valoare medie a bonului de 100 RON si un trafic de peste 100 persoane/luna.

Cei doi planuiesc o a doua locatie fizica, in orasul Constanta, iar compania isi propune sa fie activa si pe segmental aranjamentelor florale corporate, pentru a deservi nevoilor companiilor care organizeaza evenimente interne, petreceri, aniversari sau lansari de produse si sunt in cautarea unui partener creativ, care pune accent pe abordarea ecologica (aranjamente din flori criogenate sau din sapun).

Luna decembrie a fost o luna activa, cu un rulaj de 20.000 RON al vanzarilor. In primele 7 luni de la inaugurare, printre cele mai solicitate produse florale au fost aranjamentele din flori de sapun si seturile cadou, achizitionate de catre 70% femei si 30% barbati.

„Am pornit acest prim proiect antreprenorial din pasiune pentru flori si decoratiuni, incurajata de familie dar si din pura curiozitate, pentru a experimenta un alt tip de activitate care sa imi permita sa petrec mai mult timp cu cei dragi dar si sa creez propriile produse creative, frumoase, sensibile, ce reprezinta cadourile ideale pentru persoana iubita”, transmite Alina Neacsu (Cofondator Artezania). „Am pornit aceasta afacere in ideea de a ajuta barbatii sa ofere cele mai frumoase aranjamente partenerelor, femeilor din viata acestora. Vreau sa ne uitam la origini si sa ne aducem aminte cum sa sensibilizam o femeie”, noteaza Catalin Neacsu (foto, Cofondator Artezania).

Leave a reply