Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

AmazonBasics copiaza produsele de succes de pe Amazon

amazon basics

AmazonBasics fura painea de la gura brand-urilor care vand produse de succes pe site-ul Amazon, scrie bloomberg.com. Tinand cont ce fel de electronice, haine sau incaltaminte se vand cel mai bine pe site-ul lor, gigantul online din Seattle elimina intermediarul si produce el insusi aceste produse, pe care le vinde direct cumparatorului, sub brand-ul propriu: AmazonBasics.

Lansat in 2009 si centrat initial pe maruntisuri (baterii, DVD-uri, cabluri), AmazonBasics s-a dezvoltat masiv si acum include peste 900 de produse ieftine, asemanatoare cu unele vandute extrem de bine pe Amazon, care sunt insa comercializate la preturi mult mai mici decat originalele. Numai in 2015, AmazonBasics a lansat 284 de produse noi.

De exemplu, stand-ul de laptop din imagine: compania Rain Design il vinde pe Amazon.com cu 43 $ de peste 10 ani; din iulie, AmazonBasics vinde ceva extrem de similar la jumatate din pret, 20$, iar de atunci vanzarile originalului au scazut considerabil. „Nu ne convine situatia. Dar nu putem face nimic, pentru ca nu incalca patentul”, spune Harvey Tai, managerul general al Rain Design.

Leave a reply