Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon a planuit 2 luni de Black Friday, in octombrie-noiembrie 2021

Pe 4 octombrie, Amazon a anuntat ca da startul reducerilor de Black Friday si ca ofertele din acest an se vor intinde pana in noiembrie. Anul acesta, retailerii importanti isi incurajreaza clientii sa inceapa din timp cumparaturile de Sarbatori, avand in vedere problemele create de pandemia COVID-19 apropo de lantul de distributie, stocuri, imbolnavirea angajatilor din depozite si curierilor, citim pe cnbc.com.

„Ofertele demne de Black Friday” promise de Amazon se refera la produse diverse din toate categoriile de pe marketplace: de la imbracaminte si electronice (inclusiv dispozitive Amazon), pana la produse pentru casa si jucarii. In fiecare zi din octombrie si noiembrie, pe site vor aparea oferte noi. In plus, gigantul online cu sediul la Seattle a lansat concomitent si o noua sectiune in aplicatia proprie, care permite abonatilor Amazon Prime sa trimita cadouri prietenilor si rudelor, fara a le trece adresa in app (cidoar prin introducerea e-mail-ului sau numarului de telefon al destinatarului; acesta este anuntat ca a primit un cadou si isi trimite singur adresa de livrare sau poate alege sa inlocuiasca produsul primit cadou cu un gift card).

Amazon nu este singurul retailer online care a extins perioada de reduceri de Black Friday: saptamana trecuta, Target a anuntat ca va avea oferte online si offline in perioada 10-12 octombrie.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply