Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Amazon Influencer Program a fost lansat, in beta

Amazon Influencer ProgramAmazon a lansat, fara tam-tam, si fara a comenta public miscarea, Amazon Influencer Program, o platforma la care influenceri din social media (vedete de pe Instagram ori YouTube) vor fi invitati sa adere, pentru a recomanda diverse produse de pe Amazon pe conturile proprii, citim pe techcrunch.com. Momentan, este disponibila versiunea beta a programului care – la fel ca Amazon Affiliate (care este deschis publicului larg) – va oferi influencerilor care fac parte din site, comisioane din pretul produselor vandute gratie recomandarilor lor. Nu se stie daca aceasta varianra exclusivista va oferi comisioane mai mari decat Amazon Affiliate.

Publicul larg nu are acces la Amazon Influencer Program, iar influencerii doritori sa adere la el primesc o invitatie din partea companiei, dupa ce solicita una online. Compania avertizeaza ca vor fi acceptati doar influencerii cu „un numar mare de fani” si ca va lua in considerare si alti factori (implicarea fanilor pe toate canalele sociale, calitatea continutului oferit, nivelul de relevanta in legatura cu Amazon).

Influencerii acceptati primesc, pe site-ul Amazon, un URL unic si usor de amintit pentru fani, unde acestia pot analiza o selectie de produse recomandate de influencerul cu pricina. Produsele sunt alese exclusiv de acesta, fara interventia Amazon. URL-ul poate fi plasat in sectiunea de comentarii a unui clip video de pe YouTube sau a unei imagini de pe Instagram.

Leave a reply