Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon da americanilor 10 $ pentru a le obtine amprenta palmara

Amprenta propriei palme nu se modifica niciodata, fiind in identificator biometric specific fiecaruia dintre noi, o semnatura unica. Iar Amazon vrea sa colecteze cat mai multe, citim pe theverge.com. Gigantul online cu sediul la Seattle ofera americanilor un credit de cate 10 $ pentru fiecare amprenta palmara introdusa in sistem, pentru ca ulterior acestia sa poata plati in magazine folosindu-si doar amprenta.

Datele vor fi introduse in sistemul de identificare Amazon One, fiecare amprenta fiind conectata cu un cont Amazon, unde se vor regasi si banii respectivi. Amazon a lansat Amazon One in septembrie 2020, prezentand-o drept „o modalitate de plata rapida, la indemana si contactless de a intra, fi identificat si a plati”. Clientii trebuie doar sa-si pozitioneze palma peste un scanner, care le va recunoaste amprenta unica, efectuand plati sau tinand loc de bilet de intrare la diverse evenimente, pe viitor. Criticii spun ca aceasta tehnologie nu este deloc necesara (beneficii similare avand si cardurile contactless) si vine la pachet cu potentiale riscuri de securitate.

Noua modalitate de plata contactless este momentan disponibila in 50 de locatii din SUA, printre care magazinlele fizice Whole Foods si Amazon Go.

Leave a reply