Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon ajuta clientii online sa probeze digital incaltamintea, via AR

Amazon a lansat un nou instrument de shopping virtual, care foloseste realitatea augmentata (AR) pentru a permite clientilor online sa probeze incaltamintea, inainte de a o cumpara, citim pe cnbc.com. Noul tool, intituat Virtual Try-On for Shoes, este disponibil utilizatorilor de iOS din SUA si Canada, in aplicatia Amazon.

Instrumentul AR permite consumatorilor sa vada cum le-ar sta cu o pereche de incaltaminte, inainte de a o achizitiona, nu si daca aceasta li se potriveste, ca marime. Amazon a transmis ca Virtual Try-On for Shoes va usura experienta de shopping online a clientilor, facand-o mai interactiva. Produsele care ofera aceasta optiune apartin unor branduri ca New Balance, Adidas, Reebok si Puma, a transmis compania.

Petnru a folosi acest instrument AR, internautii trebuie sa apese pe butonul „virtual try-on” de pe pagina de produs, apoi sa isi orienteze camera smartphone-ului spre propriile picioare; perechea virtuala de incaltaminte apare pe ecran, iar cumparatorii pot alege culoarea preferata a produsului respectiv.

Amazon nu este singura companie care experimentieaza cu AR-ul in e-commerce: instrumente similare au fost lansate de nume ca Ikea, Nike, L’Oreal si Zara.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply