Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

AliExpress a lansat o solutie logistica si garanteaza livrarea in 10 zile, in Europa

Marketplace-ul chinezesc AliExpress a anuntat lansarea unei noi solutii logistice, create in parteneriat cu Cainiao (ramura logistica a Alibaba Group), aflam de pe ecommercenews.eu. Acest upgrade va permite companiei sa ofere o garantie de livrare in 10 zile, in Europa, scazand semnificativ timpii de livrare a comenzilor online facute pe AliExpress. Aceasta initiativa logistica urmeaza sa fie extinsa in mai multe piete europene.

Reteaua logistica este construita dintr-o serie de depozite noi (5 locatii, in China, unde vanzatorii online isi vor face stocuri proprii de produse), centre de sortare automate (9 la numar) si depozite peste hotare, mai multe zboruri charter saptamanale (in medie, 80) si o retea de lockere automate, de unde clientii finali isi pot ridica singuri coletele (20.000 la numar, in Spania, Franta, Polonia si Rusia). La finalul lui noiembrie, compania se asteapta sa aiba peste 300 de zboruri charter. Sistemul va dezvolta masiv ecosistemul transfrontalier al gigantului e-commerce chinez.

Anul trecut, AliExpress a crescut semnificativ pe pietele europene, ca Spania si Franta. Aceasta solutie logistica va insemna o investitie suplimentara in tehnologie, pentru solidificarea pozitiei pe aceste piete. Momentan, AliExpress ofera livrarea comenzilor online in 10 zile lucratoare in Spania si Franta, in 12 zile in Brazilia si in 5 zile in Coreea de Sud. Marketplace-ul chinez a anuntat ca va introduce si o „garantie de livrare la timp” a comenzilor in Spania si Franta: daca un colet nu va ajunge in numarul de zile promise, AliExpress va oferi clientului cupoane in valoare 1 $/comanda.

Leave a reply