Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Alibaba va deschide un hub e-commerce in Belgia

Gigantul online chinezesc Alibaba a batut palma cu guvernul belgian, pentru a deschida prima Electronic World Trade Platform (eWTP) din Europa, la Liège, in scopul promovarii comertului transfrontalier, informeaza chinadaily.com.cnl. Semnatarii colaborarii au fost Kris Peeters (vice-premierul belgian) si James Song (Senior Director al Alibaba Group).

eWTP este platforma e-commerce globala, menita sa sparga barierele de comert existente momentan, pe care o pune la punct Jack Ma (magnatul din spatele Alibaba Group). Ma a semnat deja un acord in acest sens cu Malaezia, dar si cu Rwanda. In Belgia, eWTP va incuraja competitia companiilor belgiene si europene pe scena globala, va incuraja mai multe companii belgiene sa coopereze cu China si va promova exportul de produse din tara europeana spre Asia (acestea fiind promovate activ). Alibaba isi doreste sa importe produse de calitate in valoare de 200 miliarde $ in China, in urmatorii 5 ani.

Logistica va fi asigurata de un nou hub care va fi construit la aeroportul din Liège (in colaborare cu Cainiao Smart Logistics Network Ltd., divizia specializata din cadrul Alibaba). Hub-ul inteligent va avea 220.000 m2 si va presupune o investitie initiala de 75 milioane €. Prima faza a operatiunilor este planuita sa ia startul in 2021.

Leave a reply