Adaugare produse

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare, detin un magazin offline de electronice, audio, telecomenzi etc. Mi-am creat site-ul, dar intampin probleme in adaugarea produselor, care ar fii cea mai usoara varianta de a le adauga. Sa imi creez o baza de date cu detaliile prpduselor, preturi etc in excel sau ce variante as mai avea?

Deschis 0
Realizare magazin online Daniel 4 ani 4 raspuns 1808 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. organizeaza-ti produsele intr-un excel sau word cu imagine, titlu, specificatii, pret, pentru fiecare apoi punele pe site. sau sa nu muncesti de doua ori poti face asta direct pe site. ce platforma folosesti?

 2. Salut, cel mai usor o poti face in excel si importa rapid in format .csv.

  Depinde si de platforma, daca nu ai reusit inca te pot ajuta cu mare placere.

 3. Salutare!

  Daca ai articololele cu stocuri, preturi, denumire, etc. intr-un program de gestiune (oricare ar fi: Saga, Ciel, Navison, Mentor, Socrate, etc.) se po actualiza direct printr-o interfata programatica, iar apoi comenzile plasate de pe site, impreuna cu clienti noi se pot adauga automat in baza de date a programului de contabilitate sa nu trebuiasca sa le mai introduci manual! 🙂 WebAPI se numeste. Te pot ajuta cu mai multe informatii daca vrei!

 4. Varianta “simplista” este sa adaugi 2-3 produse manual cu toate atributele, dupa care sa exporti un csv. Nu stiu ce platforma ai asa ca aici nu te pot ajuta
  Ulterior, adauga restul de produse + atribute in acel csv si upload in sistem
  Grija la caractere, spatii etc pt ca daca este ceva gresit, mai ales la atrobute, iti creaza duplicat

  Varianta profi: gaseste un app care te poate ajuta

Lasă un răspuns

Browse