Achizitii de la re-sellers sau retail-uri

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut,

Am o intrebare care ma macina de ceva vreme. Am gasit in UK niste produse de sport pe care nu le gasesc in Romania si as vrea sa vand aceste produse prin intermediul unui magazin online pe care il voi face ulterior. Singura chestie e ca pot cumpara aceste produse doar de la re-sellers sau retail-uri cunoscute din UK.

Avand intentia sa incep magazinul fara stoc si sa comand produsul doar in momentul in care primesc comanda, timpul de livrare va creste undeva pe la 6-8 zile, poate si mai mult in unele cazuri.

Asadar, ce parere aveti de lucrul acesta?

Multumesc anticipat!

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Gal D. Dragos 7 ani 5 raspuns 1331 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

  0
  2017-04-03T14:33:44+03:00

  sportsdirect ai gasit in UK?

  Oricum sunt magazine online care fac chestia asta, nu stiu cat de bine le merge sau nu, dar exista aceasta practica atat cu import din UK cat si Polonia.

  De functionat functioneaza.

 1. Dada, am gasit si SportsDirect! Multumesc pentru raspuns! Astept si alte pareri!

  0
  2017-04-13T15:11:30+03:00

  Dragos, de ce nu poti merge direct la producator? Eu iti recomand aceasta ruta, care e mai sigura. Apoi, ia in calcul costul total al lansarii unui magazin online – inclusiv costurile cu promovarea, taxele aferente, partea logistica, etc. Daca vrei sa distribui produse fara achizitie de stoc vei lucra cu o marja de adaos destul de mica. Deci primul pas in cazul tau ar trebui sa-ti faci niste calcule realiste si sa te uiti la absolut toate costurile asociate. De asemenea, tine cont si de faptul ca un timp de livrare total de 10 zile lucratoare din Romania in Romania este un downside major. Nu stiu cine ar fi dispus sa astepte atat in conditiile in care piata este 100% deschisa si poti primi expeditii internationale in cateva zile lucratoare din SUA, de exemplu. Daca vrei sa aduci pe piata din Ro produse care nu exista – si esti tu 100% sigur ca exista o nevoie reala pentru aceste produse – eu as aborda profesionist, as face import cu achizitie direct de la producator, cu achizitie de stoc si tot tacamul.

 2. Salut, Diana! Multumesc mult pentru raspuns, chiar e unul practic si folositor. Sa stii ca intampin dificultati atunci cand e vorba de a contacta producatorul, in sensul in care nu stiu care ar fi metoda de a gasi acesti producatori. Sincer, pe internet nu am gasit nimic de genul asta, in contextul in care am constientizat importanta accesului la producator. Poate ca m-ai putea ajuta tu in acest sens! chiar as aprecia!

 3. Eram curios daca exista aceasta practica in randul magazinelor online din Romania, si anume sa cumpere de la retail-uri sau resell-eri din strainatate? Ce parere aveti despre produsele de pe DHgate? Am pus aceasta ultima intrebare in contextul in care nu stiu care sunt metodele de a intra in contact cu un furnizor sau un producator. Multumesc mult!

Lasă un răspuns

Browse