Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

2Performant sustine mutarea afacerilor online: 0 costuri de lansare si 3 luni de abonament gratuit

Milioane de oameni, afaceri si familii sunt sau vor fi afectate major de pandemia COVID-19, iar 2Performant.com sprijina magazinele offline si online cu o noua campanie, destinata adaptarii rapide la noile conditii: „TU esti PERFORMANT”. Platforma de affiliate si influencer marketing anunta, intr-un comunicat de presa, ca vrea sa ajute afacerile sa isi vanda produsele cu ajutorul comunitatii de mii de afiliati din portofoliu, reducand la zero costurile de lansare in platforma si oferind 3 luni de abonament gratuit. Astfel, magazinele cu prezenta online vor avea risc zero al investitiei si vor plati un comision doar in momentul in care platforma de afiliere le va genera vanzari.

„Lucram intens, pe mai multe planuri, pentru a ne ajuta utilizatorii si partenerii sa treaca mai usor peste aceasta perioada complicata; impreuna, vom trece cu bine peste ea. Acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie de performanta in mediul online si acest mediu pentru noi este ca acasa, dupa 11 ani in care am ajutat brand-urile sa colaboreze la distanta cu talentele digitale specializate in marketing si vanzari online”, transmite Dorin Boerescu (CEO 2Performant).

In campanie au prioritate retailerii offline care se confrunta acum cu scaderi masive si au nevoie sa puna rapid focus pe vanzarile online si magazinele care au avut in trecut un program de afiliere activ in 2Performant. Pentru a avea acces la aceasta oferta magazinele trebuie sa se inscrie in formularul de aici.

Dupa primele 25 de zile din martie 2020, afiliatii 2Performant au generat, pentru magazinele din platforma, 48.223 de vanzari, in valoare de peste 2,2 milioane € (plus TVA) – cu 11,4% mai mult decat in primele 25 de zile din luna martie a anului trecut.

Leave a reply