Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

14.800 de produse comandate si venituri de peste 9 milioane de lei la F64

F64 prezinta primele rezultate din campania de Black Friday: 14.800 de produse comandate, cu peste 75% mai mult decat în 2012 si venituri de peste 9 milioane de RON. 

Echipa F64 a dat dovada de mult entuziasm si a pus umarul la treaba, livrand toate comenzile catre clienti. Pana duminica seara au fost livrate peste 78% din comenzile plasate si pana marti vor fi livrate toate comenzile plasate în aceasta campanie.

Prima livrare a avut loc chiar în noaptea de 22 noiembrie, la ora 00:40. În numai 40 min de la plasarea comenzii, un membru al echipei de product manageri F64 a livrat personal aparatul comandat de primul client din Bucuresti. Prima comanda online a venit din Timisoara si a continut un aparat mirrorless. Apoi, pana la rasarit s-au livrat primele doua transporturi, asa ca o parte dintre clienti s-au putut bucura chiar în ziua de vineri de achizitiile lor.

Serverul F64 a fost uptime aproape de 99% si pe durata primelor 12 ore s-au comandat 55% din produse, cu o medie de 10 produse pe minut. Call Center-ul F64 a înregistrat peste 6.500 apeluri, fiind preluate în proportie de 86%.

Marian Alecsiu, co-fondator F64, declara primele impresii: ”A fost o experienta interesanta din care am învatat multe, inclusiv faptul ca echipa F64 este una extrem de puternica si unita. Tinem la clientii nostri si facem orice efort necesar pentru a ne asigura ca acestia sunt multumiti si îsi pastreaza pasiunea pentru fotografie. Iar ei se reîntorc cu drag la F64!”.

Decizia pe care managerii F64 au luat-o de a începe Black Friday în data de 22 noiembrie s-a dovedit a fi benefica. Compania F64 a aratat ca este pregatita pentru astfel de campanii în orice moment al anului. 

Raspunde la aceasta intrebare