Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

14.800 de produse comandate si venituri de peste 9 milioane de lei la F64

F64 prezinta primele rezultate din campania de Black Friday: 14.800 de produse comandate, cu peste 75% mai mult decat în 2012 si venituri de peste 9 milioane de RON. 

Echipa F64 a dat dovada de mult entuziasm si a pus umarul la treaba, livrand toate comenzile catre clienti. Pana duminica seara au fost livrate peste 78% din comenzile plasate si pana marti vor fi livrate toate comenzile plasate în aceasta campanie.

Prima livrare a avut loc chiar în noaptea de 22 noiembrie, la ora 00:40. În numai 40 min de la plasarea comenzii, un membru al echipei de product manageri F64 a livrat personal aparatul comandat de primul client din Bucuresti. Prima comanda online a venit din Timisoara si a continut un aparat mirrorless. Apoi, pana la rasarit s-au livrat primele doua transporturi, asa ca o parte dintre clienti s-au putut bucura chiar în ziua de vineri de achizitiile lor.

Serverul F64 a fost uptime aproape de 99% si pe durata primelor 12 ore s-au comandat 55% din produse, cu o medie de 10 produse pe minut. Call Center-ul F64 a înregistrat peste 6.500 apeluri, fiind preluate în proportie de 86%.

Marian Alecsiu, co-fondator F64, declara primele impresii: ”A fost o experienta interesanta din care am învatat multe, inclusiv faptul ca echipa F64 este una extrem de puternica si unita. Tinem la clientii nostri si facem orice efort necesar pentru a ne asigura ca acestia sunt multumiti si îsi pastreaza pasiunea pentru fotografie. Iar ei se reîntorc cu drag la F64!”.

Decizia pe care managerii F64 au luat-o de a începe Black Friday în data de 22 noiembrie s-a dovedit a fi benefica. Compania F64 a aratat ca este pregatita pentru astfel de campanii în orice moment al anului. 

Leave a reply