Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

11 milioane €, rulati prin Teamshare.ro in T1 2016

teamshare

Teamshare.ro – platforma de e-commerce integrata cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP (Enterprise Resource Planning), adresata clientilor B2B si B2C – a tranzactionat in primul trimestru din 2016 o suma de peste 11 milioane de euro, mai mare cu 25% fata de aceeasi perioada din 2015, anunta compania intr-un comunicat. Peste 75% din tranzactiile din primul trimestru au fost generate de companiile din zona de B2B, producatori si distribuitori care au volume mari de comenzi. Cea mai mare comanda online plasata prin platforma in primele 3 luni ale anului in curs a fost de circa 380.000 euro, pentru un client din zona de distributie IT&C.

Marius Panait_Teamshare

„Rezultatele din primul trimestru valideaza faptul ca tot mai multe companii inteleg solutiile integrate de e-commerce si le aleg pentru a optimiza la maxim procesul de vanzare. Primul beneficiu resimtit imediat de o companie B2B care utilizeaza corect un software de e-commerce profesionist este eliminarea completa a erorilor umane, reducerea cu pana la 100% a timpului de procesare a unei comenzi si a efortului de listare sau documentare a lor. Iar, la nivel de business, e-commerce-ul automatizat inseamna vanzari cu 15% – 25% mai mari, in circa 3 luni de la implementare”, a explicat Marius Panait (foto), Managing Partner Entelion Software.

Teamshare include un sistem complet de comert electronic, care comunica cu celelalte aplicatii folosite de clienti (de contabilitate, gestiune stocuri si facturare, plati online si portaluri tip marketplace). Astfel, intregul proces prin care o companie preia comanda unui client este automatizat. Platforma (care apartine companiei romanesti Entelion Software) este folosita in prezent de peste 200 de clienti din Romania si tari ca Marea Britanie, Franta, Austria sau Rusia.

In prezent, Teamshare este integrata cu 18 aplicatii ERP (din Romania, Franta, Rusia si Turcia), cu 7 sisteme de plati online (din Romania si Franta) si cu principalele sisteme marketplace din tara (eMag, evoMAG, Flanco.ro si Elefant.ro), cu platforma cloud pentru newsletter Newsman.ro, cu platforma de optimizare a ratei de conversie Marketizator si cu platforma de remarketing Retargeting.biz.

Leave a reply