Pentru utilizatorii existenti: veti primi direct linkul de download al ghidului oferit de 2Parale: "4 SuperPuteri in Marketingul Afiliat" dupa ce verificam daca aveti toate informatiile** in baza noastra de date. Nu ar trebui sa dureze mult, cateva minute...

Pentru utilizatorii noi: va trebui sa confirmati abonarea la newsletter, sa treceti prin doua formulare de colectare a datelor. Acest lucru va permite o colaborare ulterioara cu ECOMpedia, avantajoasa de ambele parti. Va rugam sa cititi cu atentie ce am scris mai jos!

V-ati abonat cu succes la newsletter-ul ECOMpedia!
Urmati pasii de mai jos pentru a termina procesul
(aproximativ 10 - 30* de minute)

Pasul 1.1:

Te rugam
sa iti verifci EMAILUL

Te rugam sa intri in clientul de email 
preferat de tine. Cauta in INBOX, sau in Forums pe Gmail :)

Pasul 1.2:

Deschide
Emailul de Confirmare

Cauta un email trimis de info@ecompedia.ro. Subiectul incepe cu "Va rugam confirmati..." sau cu "Contine informatii..."

Pasul 1.3:

Da CLICK
pe butonul mare verde

Si vei ajunge in pagina unde iti vei completa profilul tau de abonat ECOMpedia.

In pagina in care iti vei completa profilul de membru ECOMpedia 
iti vom spune si despre GHIDURI. 

*Tot procesul poate sa dureze intre 10 si 30 de minute, depinde cat de repede completezi formularele care ne vor ajuta pe noi sa iti sprijinim afacerea online, si mai depinde de corectitudinea datelor primite - nu putem implementa acum inline error validation, dar vom imbunatati fluxul de abonare din mers, promitem!

** Ce inseamna date incomplete? Inseamna ca desi te-ai abonat la ECOMpedia nu ai terminat procesul, inca asteptam date de la tine, cum ar fi entitatea pe care reprezinti, sau site-ul tau, sau marimea organizatiei, date care ne vor ajuta sa colaboram cu tine pe viitor, sa te ajutam sa iti cresti afacerea online. In cazul acesta, iti vom retrimite mailurile deja trimise prin care te rugam sa faci update la informatiile tale.