Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

“Stagii pe Bune” lansează o nouă platformă pentru studenți și va oferi peste 700 de oportunități în toate domeniile profesionale

București, 24 februarie 2015 – ASPI (Asociaţia de Studenţi şi Profesionişti IT&C) lansează cea de-a 11-a ediţie a programului naţional de stagiatură “Stagii pe Bune”, care îşi propune să plaseze studenţii tuturor facultăţilor din România în stagii de practică, desfăşurate pe durata verii, în companii naționale și internaționale.

 Foto_StagiiPeBune

Programul „Stagii pe Bune”, recunoscut în rândul studenţilor, beneficiază de sprijinul a peste 80 de companii şi se bucură de participarea celor mai apreciate organizații din țară.  Ediţia 2015 aduce câteva noutăţi programului. Noua versiune a programului permite adăugarea de stagii și în alte domenii decât IT permițând studenților din toate domeniile să acceseze stagii de calitate și companiilor să beneficieze de o platformă de mediatizare a ofertelor de stagiu.

Programul se va desfăşura între 24 februarie şi 1 octombrie 2015.

În prima perioadă, 24 februarie – 30 aprilie, studenţii aplică la stagiile prezentate de companiile participante pe site-ul www.stagiipebune.ro și până la sfârșitul lunii mai aceştia trec prin procesul de recrutare. Stagiile de practică se vor desfăşura pe o perioadă de două-trei luni în intervalul iunie – septembrie. După încheierea stagiilor, tinerii vor putea participa la discuţii cu reprezentanţii companiilor pentru a evalua rezultatele programului de practică.

În plus, pe lângă stagiile de practică realizate cu ajutorul companiilor participante, organizatorii vor oferi sprijin studenţilor şi prin organizarea unui eveniment de prezentare a oportunităților pe 21 martie, în București și Cluj. Printre companiile prezente la evenimente se numără Bitdefender, Adobe, Ubisoft, 4PSA, Teamnet, Intel, Totalsoft, VMWare și Unicredit Business Integrated Solutions.

“Experința în domeniul de lucru este foarte importantă, angajatorii mereu sunt atenți la ceea ce ai făcut în facultate, fie că vorbim de voluntariat sau orice activitate extracurriculară. Din experiența mea, un stagiu este oportunitatea ideală de a învăța mai mult, de a descoperi dacă este domeniul perfect pentru tine și, de ce nu, de a impresiona un viitor angajator cu interesul pentru domeniu”, a declarat Vlad Posea, project manager “Stagii pe bune”.

Înscrierea în programul “Stagii pe Bune” se efectuează pe site-ul www.stagiipebune.ro și este gratuită atât pentru studenţii şi masteranzii care doresc să urmeze un stagiu, cât și pentru companiile ce oferă poziții de stagiu.

Programul Stagii pe Bune este organizat de Asociația Studenți și Profesioniști IT&C (ASPI) cu sprijinul ANIS.

Parteneri: 4PSA, Adobe, Bitdefender, Intel, Teamnet, Totalsoft, Ubisoft, Unicredit Business Integrated Solutions, VMWare

Parteneri media: Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software, alexradescu.ro, bazavan.ro, cariereonline.ro, computerblog.ro, cristianchinabirta.ro, cristianflorea.ro, femei-in-afaceri.ro, gadget.ro, gadgetrends.ro, subiectiv.ro, nwradu.ro, victorkapra.ro, ziare.com, z0ltan77.com

Leave a reply