Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Mega Image a semnat un parteneriat cu platforma Glovo

Mega Image anunta – intr-un comuncat de presa – un parteneriat cu platforma de livrare a cumparaturilor online Glovo, lansat in luna septmbrie. Acest nou serviciu de livrare rapida vine in completarea website-ului mega-image.ro si a aplicatiei mobile proprii. Pe platforma Glovo se regasesc peste 4.000 de produse alimentare si non-alimentare. Clientii pot comanda produsele din sectiunea Supermarket, iar acestea vor fi livrate in mai putin de o ora, din peste 83 de magazine Mega Image, aflate in 9 orase din tara (Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Constanta, Sibiu, Timisoara, Oradea si Ploiesti).

Mega Image este singurul lant de supermarketuri din Romania care a dezvoltat o platforma online proprie, cu o integrare completa a serviciilor: de la depozitul dedicat exclusiv pregatirii si livrarii comenzilor online, la platforma mega-image.ro si app-ul unde clientii au la dispozitie livrarea rapida a produselor sau livrare programata (incepand cu a doua zi). In plus, clientii pot accesa si programul de loialitate Card Connect, pentru promotii si surprize.

„Avem un angajament ferm de a le oferi clientilor nostri o experienta completa la cumparaturi, iar in ultimul an am accelerat investitiile in zona de digitech. Suntem singurul lant de supermarketuri cu o platforma proprie online si o integrare completa a serviciilor de livrare la domiciliu, iar parteneriatul strategic cu Glovo ne consolideaza pozitia pe piata pe acest segment. In aplicatia Glovo, clientii vor avea disponibile (…) produse (…) de calitate si la preturi bune, asa cum este intreaga sortimentatie din magazine”, transmite Lucian Vilau (VP Digital & technology Mega Image).

„Odata cu dezvoltarea parteneriatului cu Mega Image, Glovo devine platforma cu cea mai bogata gama de optiuni pentru utilizatorii sai. Misiunea noastra este de a oferi acces la orice in orasele in care activam, fie ca vorbim despre restaurante sau retaileri, prin urmare, parteneriatul cu Mega Image a fost un pas natural pentru a consolida angajamentul nostru. (…) Pe viitor, avem ca obiectiv sa dezvoltam parteneriatul cu Mega Image prin optimizarea operatiunilor, acoperirea la nivel de oras si diversificarea sortimentatiei disponibile in platforma noastra”, completeaza Alexandra Dinovici (General Manager Glovo Romania).

Comentariu ( 1 )

  1. […] Mega Image a semnat un parteneriat cu platforma Glovo – ECOMpedia […]

Leave a reply