Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Luxemburgul va avea platforma de shopping online

Luxembourg

Consiliul guvernamental din Luxemburg a hotarat dechiderea unei platforme online de shopping, la nivel national, informeaza site-ul ecommercenews.eu. Aceasta va fi creata si operata de stat, va purta numele „Luxembourg for shopping” si se va adresa vanzatorilor en-gros din tara, care nu au deocamdata prezenta online, mai scrie sursa.

Proiectul a primit unda verde, dupa ce ministrii din consiliul tarii au cazut de acord ca in zona trebuie creat neaparat un „Grup de Interese Economice” (EIG), care sa mentina pasul cu rapida dezvoltare a comportamentului clientului contemporan. Cum multi retaileri din micuta tara europeana (de 2.500 km2, cu o populatie de aproape 600.000 de locuitori) nu au posibilitatea logistica si nici economica sa isi puna produsele pe site-uri proprii, platforma ii va ajuta mult in acest sens.

Leave a reply