Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Jidvei a lansat un magazin online cu vinuri exclusiviste

jidvei

Cel mai mare producator de vin din tara noastra, Jidvei, a lansat un site care vinde vinuri din gamele Owner’s Choice si Mysterium (produse exclusiviste, vandute pana acum doar in HoReCa si in magazinele de specialitate), anunta compania pe site-ul propriu, jidvei.ro. Astfel pe shop.jidvei.ro/magazin-online, pasionatii de vin pot alege intre 8 soiuri de vin premium, cu preturi intre 37 si 54 de lei: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Feteasca Alba, Pinot Gris, Pinot Noir, Rhein Riesling, Traminer, Cabernet Sauvignon si Syrah. Pana la sfarsitul anului, se urmareste si adaugarea unui vin spumant.

Acestea sunt muti-medaliate la competitii nationale si internationale, iar oferta limitata este explicata prin faptul ca nu s-a dorit asaltarea clientilor cu o selectie mare de sticle, in ideea de a creste vanzarile: scopul companiei este acela de a intari notorietatea gamelor si a brandului Jidvei.

„Domeniul vinurilor a fost mai lent in adoptia comertului online, insa s-a inregistrat o crestere semnificativa a acestuia – conform unor studii, comertul online cu vinuri a ajuns sa reprezinte 4% din totalul vanzarilor la nivel global. Avand in vedere faptul ca vindem doar vinuri din gamele noastre de top, nu putem vorbi de ponderea online-ului din total business, insa daca ne raportam la vanzarile corespunzatoare gamelor respective, ne asteptam ca online-ul sa ajunga la o pondere de 5 – 6% in primul an, urmand sa creasca pana la 10 – 15% ulterior”, explica Maria Necsulescu (director general adjunct Jidvei).

Grupul Jidvei este cel mai mare producator de vin din Romania, avand 2.500 de hectare de vie si crame dotate cu cele mai performante echipamente (la Jidvei, Tauni, Blaj si Balcaciu). Compania produce vinuri de origine controlata de pe Valea Tarnavelor, iar produsele ei au fost distinse in ultimii ani cu peste 200 de medalii in cadrul celor mai prestigioase concursuri de profil din lume.

Leave a reply