Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ikea.com va vinde piese de schimb pentru mobilierul propriu

Ikea isi continua eforturile de a se defini drept un retailer sustenabil de mobilier si accesorii pentru casa: dupa initiativa de buy-back lansata anul trecut inclusiv in tara noastra, acum compania a venit cu ideea de a vinde online piese de schimb pentru propriile produse, informeaza site-ul chargedretail.co.uk. Ikea.com va comercializa produse ca picioare de masa si huse de canapele, pentru a permite clientilor sa-si innoiasca mobilierul si sa creasca sustenabilitatea acestuia.

Cele mai mare retailer de mobilier din lume a testat deja ideea, oferind clientilor 14 milioane de astfel de piese de schimb, in anul financiar incheiat in august 2020. Compania a transmis ca merge pe ideea de sustenabilitate accesibila ca pret si ca isi doreste sa creeze o viata mai buna prin regandirea radicala a obiceiurile de consum, in vederea combaterii crizei climatice.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] eforturile de a se defini drept un retailer sustenabil de mobilier și accesorii pentru casă, informează Ecompedia. După inițiativa de buy-back (răscumpărarea obiectelor folosite) lansată anul trecut inclusiv […]

Leave a reply