Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Facebook Messenger suporta, mai nou, plati prin PayPal

payapal-messPayPal a anuntat ca a batut palma cu Facebook, pentru a permite utilizatorilor americani ai companiei de plata online sa efectueze plati prin intermediul Messenger-ului, aflam de pe venturebeat.com. Acordul este cel mai recent incheiat in ultimele luni de companie, dupa cele cu MasterCard, Visa, Vodafone si Alibaba.

Astfel, in SUA, utilizatorii PayPal isi vor putea lega conturile la Facebook Messenger la check-out si vor putea face cumparaturi in cadrul aplicatiei sociale folosind chatbot-ii diverselor companii si platind cu PayPal, iar Messenger-ul va aduna laolalta toata notificarile de plata prin PayPal (clientii avand astfel laolalta toate chitantele produselor cumparate).

PayPal (companie aparuta in 1998, care are 192 de milioane de utilizatori, opereaza in peste 200 de tari si este evaluata la 46 de miliarde $) va beneficia astfel de o expunere generoasa – Messenger are peste 1 miliard de utilizatori, iar in SUA in jur de 40% dintre utilizatorii de dispozitive mobile folosesc aplicatia de mesaje marca Facebook

Cat despre Facebook, compania explica de anul trecut ca vrea sa dezvolte Messenger-ul, transformandu-l din aplicatie de mesagerie intr-o platforma care sa conecteze clientul cu retailerii din intreaga lume. Luna trecuta, compania anunta ca Messenger accepta plati, acum vine parteneriatul cu PayPal, iar Facebook lucreaza si cu alte nume din industrie pentru a extinde trend-ul (in SUA si nu numai): Stripe, Visa, MasterCard, American Express.

Leave a reply